Βρίσκει ρυθμό σιγά σιγά το χορευτικό σόου Dancing with the stars, που το βλέπουμε στο STAR, με νέα παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά. Την Κυριακή 30/10 είχαμε το τρίτο επεισόδιο. Το Dancing with the Stars, το πιο φαντασμαγορικό χορευτικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης, παίζει δυνατά στο Star. Στα backstage ο Λάμπρος Φισφής, και στην κριτική επιτροπή […]

Βρίσκει ρυθμό σιγά σιγά το χορευτικό σόου Dancing with the stars, που το βλέπουμε στο STAR, με νέα παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά. Την Κυριακή 30/10 είχαμε το τρίτο επεισόδιο.

Το Dancing with the Stars, το πιο φαντασμαγορικό χορευτικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης, παίζει δυνατά στο Star.

Στα backstage ο Λάμπρος Φισφής, και στην κριτική επιτροπή παίζουν μπάλα οι Στέφανος Δημουλάς, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Έλενα Λιζάρδου και Jason Roditis.

Την Κυριακή είδαμε το 6o live για το «Dancing with the Stars» και τα 12 ζευγάρια, μας έδωσαν ένα μοναδικό θέαμα με τις εμπνευσμένες χορογραφίες τους!

Όλα όσα έγιναν στο 5ο live του Dancing With The Stars!

Η χορογραφία της Τζώρτζιας που εντυπωσίασε, τα αρνητικά σχόλια στη Μαριάννα και η αποχώρηση!

Ενοχλημένη η Μπέσσυ Αργυράκη

American smooth χόρεψε η Μπέσσυ Αργυράκη και ο παρτενέρ της Γιούρι Ντιμιτρόφ, αλλά στις πρόβες είχαν αρπαχτεί.

Ποια ήταν η αιτία που ενόχλησε την αγαπημένη τραγουδίστρια;

«Πλέον με κουράζει όλο η πόζα και το ύφος. Δυσκολεύει το θέμα. Μιλάμε όχι μόνο για θέληση και τεχνική. Βλέπω ένα ‘μπεσσίστικο διαρκείας’ και θέλω πλέον ‘γιουρίστικο’ διαρκείας. Μπέσσυ τραγούδι έκανες, εδώ χορεύεις».

Έλενα Λιζάρδου:

«Είσαι δυναμική όμως όταν χορεύεις με έναν παρτενέρ πρέπει να του αφήνεις το περιθώριο να σε διευθύνει. Όταν πας πιο γρήγορα από αυτόν είναι σαν του κόβεις τα… φρύδια. Ξέρω εγώ τι λέω. Δεν πρέπει ν ατο κάνουμε αυτό στους καβαλιέρους, γιατί του κόβεις τον αέρα».

Οι αποχωρήσεις

Έχουμε μέχρι τώρα τρεις αποχωρήσεις. Γιάννης Δρυμωνάκος και η παρτενέρ του Έφη.  Ρεγγίνας Μακέδου και του παρτενέρ της, και Έλενα Τσαγκρινού & Βλαντιμίρ Μορότσκο

Χθες αποχώρησε η Βικτόρια Χίσλοπ με τον χορογράφο της, Τηλέμαχο Φάτση .

«Από τις πιο όμορφες εμπειρίες στη ζωή μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που βρέθηκα εδώ και έκανα καινούργιους φίλους»

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ