Αλλαγές παντού στο σόου, με την παραγωγή να τα αλλάζει όλα με σκοπό να δούμε ένα εντελώς καινούργιο Dancing with the Stars.  Δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπαμε στον Αντ1. Νέα πρόσωπα  Αρχικά είχαμε πρόταση της παραγωγής στον ηθοποιό που έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” Ιωάννη Αθανασόπουλο. Θυμάστε […]

Αλλαγές παντού στο σόου, με την παραγωγή να τα αλλάζει όλα με σκοπό να δούμε ένα εντελώς καινούργιο Dancing with the Stars.  Δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπαμε στον Αντ1.

Νέα πρόσωπα 

Αρχικά είχαμε πρόταση της παραγωγής στον ηθοποιό που έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” Ιωάννη Αθανασόπουλο. Θυμάστε που έπαιζε τον ρόλο του «Γιάννου». Η επαφή έγινε και η πρόταση έπεσε. Από το περιβάλλον λέγεται ότι το βλέπει θετικά ο ηθοποιός, αλλά και η παραγωγή τον έχει στην λίστα με τα βασικά πρόσωπα που θέλει να  έχει στο σόου.

Η δεύτερη πρόταση έγινε σε παίχτη του GNTM. Μιλάμε για τον Έντουαρντ που τον έχουν από κοντά οι άνθρωποι του STAR αφού έχει όλο το πακέτο που θέλουν. Προς το παρόν το μοντέλο δεν έχει δώσει ακόμα την απάντηση του.

Θα δούμε εντελώς διαφορετικό show

Προχωράει με γρήγορους ρυθμούς η στελέχωση του Dancing with the stars, που από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα το βλέπουμε στο STAR με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά.

Το σόου θα προβάλλεται τα βράδια της Κυριακής  21.00 και αναμένεται αρκετά εντυπωσιακό. Πολλές είναι οι εκπλήξεις που θα δούμε στο πολύ λαμπερό σόου. Και πως να μην είναι λαμπερό, όταν παρουσιάστρια θα είναι η Βίκυ Καγιά.

Όπως μαθαίνουμε οι προετοιμασίες  πηγαίνουν αρκετά καλά και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά την ευθύνη για όλο το πρότζεκτ την έχει η Φένια Βαρδάνη, που είναι σύμβουλος παραγωγής. Αυτή άλλωστε δημιούργησε το Dancing With The Stars, και έχει την δική της σφραγίδα.

Τα δοκιμαστικά αναμένουμε να έχουν ολοκληρωθεί σε δύο εβδομάδες και τότε θα έχουμε και τις πρώτες ανακοινώσεις για τα ονόματα των διαγωνιζόμενων. Μιλάμε για τους παίχτες, αλλά και τους χορευτές.

Σε ποια ονόματα έκανε πρόταση η παραγωγή του DWTS

Σταύρος Βαρθαλίτης, Γιώργος Αφρουδάκης, Γιώργος Καραγκούνης και Ματίνα Παγώνη δέχθηκαν πρόταση για το νέο DWTS.

Που θα έχουμε αλλαγές.

Αρχικά στο σόου θα έχουμε μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων, και ο λόγος είναι επειδή θα προβάλλεται από Σεπτέμβριο μέχρι και τις γιορτές θα έχουμε περισσότερα από 10 ζευγάρια για να βγει το σόου.

Στους κριτές αλλάζουν όλα, αφού η παραγωγή θέλει όλοι οι κριτές να έχουν σχέση με τον χορό, και όχι απλά να είναι γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό. Εξαιτίας αυτού έχουν ξεκινήσει δοκιμαστικά με χορευτές και χορογράφους για να βρεθούν τα κατάλληλα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Μια από τα ίδια και στους χορογράφους που θα διδάσκουν τους celebrities. Το κανάλι θέλει να βρει νέα πρόσωπα που δεν θα έχουν καμία σχέση με τα προηγούμενα  Dancing with the stars.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για GNTM

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγριες Μέλισσες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ