Ο Ίκερ Κασίγιας με την Σάρα Καρμπονέρο αναμένεται να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, κάτι που ανακοίνωσαν μέσω των social media. Η φήμη υπήρχε για αρκετές ημέρες, όμως πλέον πήρε σάρκα και οστά. Το ζευγάρι Ίκερ Κασίγιας-Σάρα Καρμπονέρο αναμένεται να ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους. Οι δύο τους ανακοίνωσαν πως θα χωρίσουν! Η όμορφη δημοσιογράφος και ο εμβληματικός πρώην […]

Ο Ίκερ Κασίγιας με την Σάρα Καρμπονέρο αναμένεται να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, κάτι που ανακοίνωσαν μέσω των social media.

Η φήμη υπήρχε για αρκετές ημέρες, όμως πλέον πήρε σάρκα και οστά. Το ζευγάρι Ίκερ Κασίγιας-Σάρα Καρμπονέρο αναμένεται να ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους. Οι δύο τους ανακοίνωσαν πως θα χωρίσουν!

Η όμορφη δημοσιογράφος και ο εμβληματικός πρώην κίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μαζί από το 2009. Μάλιστα, όλοι θυμάστε το όμορφο στιγμιότυπο στο Μουντιάλ του 2010 και τον τρελαμένο Ίκερ να φιλά την Σάρα, μετά την κατάκτηση του τροπαίου, σε ζωντανή μετάδοση.

Το 2016 και συγκεκριμένα τον Μάρτιο του έτους, παντρεύτηκαν. Οι δύο τους έχουν δύο παιδιά, τον Μαρτίν και τον Λούκας. Ο πρώτος γεννήθηκε το 2015, ενώ έναν χρόνο αργότερα ήρθε στον κόσμο κι ο δεύτερος.

Οι δυσκολίες και των δύο… δεν τους χώρισαν!

Η σχέση τους πέρασε από πολλές δοκιμασίες. Και μάλιστα, αρκετά σοβαρές, καθώς αμφότεροι αντιμετώπισαν προβλήματα υγείας.

Τον Μάιο του 2019, ο Κασίγιας αντιμετώπισε έμφραγμα του μυοκαρδίου, κατά τη διάρκεια της προπόνησης με την Πόρτο όπου αγωνιζόταν. Μετά απ’ αυτό, ο Κασίγιας αποχώρησε από το ποδόσφαιρο, χωρίς να το θέλει.

Και η Σάρα Καρμπονέρο είχε δικές της περιπέτειες, καθώς μόλις λίγες ημέρες αργότερα, διεγνώσθη με κακοήθη όγκο στις ωοθήκες. Άμεσα εγχειρίστηκε και ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Πριν έναν μήνα όμως, η ίδια αναγκάστηκε να ξαναμπεί στο νοσοκομείο, καθώς ο καρκίνος επανεμφανίστηκε.

Παρόλα αυτά, οι δύο τους αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, κάτι που δημοσίευσαν στα social media από κοινού.

Δείτε το μήνυμά τους:

«Μαζί, η Σάρα κι εγώ, νιώθουμε απίστευτα περήφανοι για την οικογένεια που έχουμε. Αλλά και για την ευκαιρία που είχαμε να μοιραστούμε μία αγάπη που μας γέμισε χαρά, όλα αυτά τα χρόνια που ήμασταν μαζί. Σήμερα, η αγάπη μας ως ζευγάρι, παίρνει διαφορετικά, αλλά όχι χωριστά μονοπάτια, μιας και θα συνεχίσουμε μαζί στον υπέροχο ρόλο να συνεχίσουμε να είμαστε αφοσιωμένοι γονείς. Όπως μέχρι σήμερα.

Είναι κάτι που αποφασίσαμε μετά από αρκετή σκέψη και αποτελεί κοινή απόφαση. Ο σεβασμός, η αφοσίωση κι η φιλία θα μείνουν για πάντα ανάμεσά μας. Η προτεραιότητά μας είναι, να μοιραστούμε με αγάπη και δέσμευση την ανατροφή και εκπαίδευση των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε, ώστε να μεγαλώσουν σε ένα υγιές και σταθερό περιβάλλον.

Με αυτά τα λόγια ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά μας, σε αυτήν την περίοδο της αλλαγής. Αυτή θα είναι η μοναδική δημόσια δήλωση που θα κάνουμε, τόσο σε ό,τι αφορά το παρόν, αλλά και το μέλλον. Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ