Ο φύλακας άγγελος της Ρεάλ επιστρέφει σπίτι του μετά από πέντε χρόνια. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ που τον εκτιμάει και εμπιστεύεται σε μεγάλο βαθμό τον θέλει κοντά του στην διοίκηση της Ρεάλ ως ειδικός σύμβουλος. Σύμφωνα με τα μεγαλύτερα ΜΜΑ της Ισπανίας η συμφωνία για την μεγάλη επιστροφή έχει κλείσει μεταξύ Πέρεθ και Κασίγιας και πολύ […]

Ο φύλακας άγγελος της Ρεάλ επιστρέφει σπίτι του μετά από πέντε χρόνια. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ που τον εκτιμάει και εμπιστεύεται σε μεγάλο βαθμό τον θέλει κοντά του στην διοίκηση της Ρεάλ ως ειδικός σύμβουλος.

Σύμφωνα με τα μεγαλύτερα ΜΜΑ της Ισπανίας η συμφωνία για την μεγάλη επιστροφή έχει κλείσει μεταξύ Πέρεθ και Κασίγιας και πολύ σύντομα θα γίνει επίσημο με τις υπογραφές. 

100% παιδί της Ρεάλ αν εξαιρέσουμε την τελευταία πενταετία και ο ρόλος που θα αναλάβει θα είναι παρεμφερής σαν και αυτόν που είχε ο Ζινεντίν Ζιντάν πριν γίνει προπονητής στην Βασίλισσα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε ένα σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του τον Μάιο του 2019 και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, αλλά στόχος του ήταν να παραμείνει κοντά στο ποδόσφαιρο. 

Υπήρξε η ιδέα από την πλευρά του να κατέβει ως υποψήφιος για την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας, αλλά τελικά έκανε πίσω και δεν προχώρησε. 

Ο Κασίγιας, χωρίς να είναι ιδιαίτερα ψηλός (1.82μ.), υπήρξε ένας ολοκληρωμένος τερματοφύλακας, πολύ καλός στα ρεφλέξ, στις εξόδους, στις αποκρούσεις και με τη μπάλα στα πόδια. Ψύχραιμος, έμπειρος, σταθερός και με ηγετικά στοιχεία, ο Ίκερ μπορεί να έπεσε κάπως σε απόδοση τα τελευταία χρόνια της καριέρας του, αλλά παρέμεινε εγγύηση για την εστία του.

Ο Μπουφόν τον χαρακτήρισε ως τον κορυφαίο γκολκίπερ της γενιάς του με τα χέρια. Θα μπορούσαμε να πούμε χωρίς τον παραμικρό δισταγμό, ότι την πενταετία 2008-2012 ήταν μακράν ο κορυφαίος στον κόσμο, συλλέγοντας κυριολεκτικά ό,τι τίτλο βρισκόταν προς διεκδίκηση. Στην 22χρονη επαγγελματική πορεία του στο ποδόσφαιρο, φόρεσε μόλις τρεις φανέλες, αυτές της Ρεάλ Μαδρίτης (725 συμμετοχές), της Πόρτο και της Εθνικής Ισπανίας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν