Ο φύλακας άγγελος της Ρεάλ  σπίτι του μετά από έξι χρόνια. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ που τον εκτιμάει και εμπιστεύεται σε μεγάλο βαθμό τον θέλει κοντά του στην διοίκηση της Ρεάλ ως ειδικός σύμβουλος. Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι ο θρυλικός καπετάνιος Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος κέρδισε 19 τρόπαια σε 25 χρόνια στο σύλλογο, επέστρεψε με […]

Ο φύλακας άγγελος της Ρεάλ  σπίτι του μετά από έξι χρόνια. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ που τον εκτιμάει και εμπιστεύεται σε μεγάλο βαθμό τον θέλει κοντά του στην διοίκηση της Ρεάλ ως ειδικός σύμβουλος. Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι ο θρυλικός καπετάνιος Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος κέρδισε 19 τρόπαια σε 25 χρόνια στο σύλλογο, επέστρεψε με ειδικό ρόλο. Πίσω στο σπίτι.

Σύμφωνα με τα μεγαλύτερα ΜΜΑ της Ισπανίας η συμφωνία για την μεγάλη επιστροφή ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες, μεταξύ Πέρεθ και Κασίγιας και μια νέα σελίδα για τον θρύλο της Ρεάλ ξεκινάει.

Υπήρξε ένας πραγματικός αρχηγός για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εμποτισμένος με σεβασμό στο κλαμπ, ποτέ δεν κρύφτηκε, ποτέ δεν αποποιήθηκε την ευθύνη που του έδινε το περιβραχιόνιο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χορεύει

100% παιδί της Ρεάλ αν εξαιρέσουμε την τελευταία πενταετία και ο ρόλος που θα αναλάβει θα είναι ως Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ιδρύματος Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και ειδικός σύμβουλος σε θέματα ποδοσφαίρου του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε ένα σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του τον Μάιο του 2019 και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, αλλά στόχος του ήταν να παραμείνει κοντά στο ποδόσφαιρο. 

Υπήρξε η ιδέα από την πλευρά του να κατέβει ως υποψήφιος για την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας, αλλά τελικά έκανε πίσω και δεν προχώρησε. 

Ο Κασίγιας, χωρίς να είναι ιδιαίτερα ψηλός (1.82μ.), υπήρξε ένας ολοκληρωμένος τερματοφύλακας, πολύ καλός στα ρεφλέξ, στις εξόδους, στις αποκρούσεις και με τη μπάλα στα πόδια. Ψύχραιμος, έμπειρος, σταθερός και με ηγετικά στοιχεία, ο Ίκερ μπορεί να έπεσε κάπως σε απόδοση τα τελευταία χρόνια της καριέρας του, αλλά παρέμεινε εγγύηση για την εστία του.

Ο Μπουφόν τον χαρακτήρισε ως τον κορυφαίο γκολκίπερ της γενιάς του με τα χέρια. Θα μπορούσαμε να πούμε χωρίς τον παραμικρό δισταγμό, ότι την πενταετία 2008-2012 ήταν μακράν ο κορυφαίος στον κόσμο, συλλέγοντας κυριολεκτικά ό,τι τίτλο βρισκόταν προς διεκδίκηση. Στην 22χρονη επαγγελματική πορεία του στο ποδόσφαιρο, φόρεσε μόλις τρεις φανέλες, αυτές της Ρεάλ Μαδρίτης (725 συμμετοχές), της Πόρτο και της Εθνικής Ισπανίας.

Τα πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον Ίκερ Κασίγιας

Όταν ήταν μικρός, ο Ίκερ ξέχασε να παίξει το στοίχημα που του έδωσε ο πατέρας του. Είχε προβλέψει σωστά και τους 14 αγώνες και έτσι η οικογένεια Κασίγιας έχασε 1.2 εκατομμύρια ευρώ! Πάλι καλά που μετά τα επέστρεψε και με το παραπάνω!

Κλήθηκε στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης σε ηλικία 16 ετών, σ’ ένα παιχνίδι των Ισπανών με την Ρόζενμποργκ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχει κατακτήσει όλους του τίτλους που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο.

Έλαβε μέρος σε μία σκηνή στην ισπανική ταινία «Torrente 3». Έλαβε μέρος επίσης, στην ταινία «Goal 2».

Σε ένα αγώνα, η αθλητική εφημερίδα AS τον βαθμολόγησε με 4, ενώ ο υψηλότερος βαθμός ήταν το 3!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι