Ο Χάρης Ρώμας είναι έτοιμος να δώσει ένα άκρως και ευχάριστο φινάλε στο «Καφέ της Χαρά» στο οποίο τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν από την περασμένη Δευτέρα.  Όμως ήδη σκέφτεται να φέρει στην επιφάνεια την νέα του σειρά η οποία θα εκπλήξει ευχάριστα τους τηλεθεατές και θα κάνει πάταγο. Θα συμμετέχουν πολλοί ηθοποιοί από «Το Καφέ της […]

Ο Χάρης Ρώμας είναι έτοιμος να δώσει ένα άκρως και ευχάριστο φινάλε στο «Καφέ της Χαρά» στο οποίο τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν από την περασμένη Δευτέρα. 

Όμως ήδη σκέφτεται να φέρει στην επιφάνεια την νέα του σειρά η οποία θα εκπλήξει ευχάριστα τους τηλεθεατές και θα κάνει πάταγο. Θα συμμετέχουν πολλοί ηθοποιοί από «Το Καφέ της Χαράς», ενώ θα θυμίζει και λίγο έντονα στοιχεία από τον παλιό κινηματογράφο.

Ο Χάρης Ρώμας είναι έτοιμος να μην αφήσει δευτερόλεπτο να πάει χαμένο και ήδη προετοιμάζεται. Μάλιστα βρίσκεται και σε συζητήσεις με κανάλι το οποίο θα παρουσιάσει την νέα σειρά. Ποιο είναι αυτό; Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν ακουστεί είναι το Mega Tv. Ναι, το κανάλι το οποίο ανήκει στον όμιλο «Alter Ego Media» με ιδιοκτήτη τον Ευάγγελο Μαρινάκη είναι έτοιμο για γερό μπάσιμο από την νέα χρονιά.

Μάλιστα οι πρώτες συζητήσεις με κάποιους ηθοποιούς έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι. Σε ποιους αναφερόμαστε; Στην Τζόυς Ευείδη αλλά και τον Βαγγέλη Δουκουτσέλη που βλέπουν με καλό μάτι αυτή τη προοπτική. Ο δεύτερος για όσους δεν το γνωρίζουν στο «Καφέ της Χαράς» υποδύεται τον Όθωνα Τζικακόλια, ο οποίος είναι βοηθός της Δημάρχου

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ