Η Warner Bros. ετοιμάζει την live-action ταινία της Μπάρμπι , της πασίγνωστης κούκλας που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές παιδιών. Τόσα χρόνια άλλωστε η Μπάρμπι έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες animated ταινίες. Margot Robbie και Ryan Gosling ως Μπάρμπι και Κεν Σε ένα casting που φαντάζει ταιριαστό τον ομώνυμο ρόλο θα υποδυθεί η Margot Robbie (The […]

Η Warner Bros. ετοιμάζει την live-action ταινία της Μπάρμπι , της πασίγνωστης κούκλας που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές παιδιών. Τόσα χρόνια άλλωστε η Μπάρμπι έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες animated ταινίες.

Margot Robbie και Ryan Gosling ως Μπάρμπι και Κεν

Σε ένα casting που φαντάζει ταιριαστό τον ομώνυμο ρόλο θα υποδυθεί η Margot Robbie (The Suicide Squad). Aλλά δεν γνωρίζαμε ποια άλλα μέλη του cast θα την πλαισιώσουν, μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, ο Ryan Gosling των Blade Runner 2049, La La Land και The First Man, θα υποδυθεί το έταιρο ήμισύ της Μπάρμπι, τον Κεν. Μάλιστα, ακούγεται πως ο Gosling αρχικά είχε ρίξει άκυρο στη Warner για την ρόλο αυτόν, αλλά όσο η προπαραγωγή σερνόταν και το στούντιο επέμενε να τον υπογράψει, βρέθηκε άνοιγμα στο πρόγραμμά του και έτσι δέχθηκε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ