Αναμφισβήτητα, ένας από τους παίκτες που έκαναν μεγάλη αίσθηση στο Big Brother του ΣΚΑΙ ήταν ο Δημήτρης Πυργίδης! Ο μίστερ… χάος αποκαλύπτεται στο sports365.gr. Δίνοντας σε όλους… χάος, ο ίδιος μίλησε για το παιχνίδι, για τα συναισθήματά του από την αγάπη του κόσμου, τις ασχολίες του. Όπως επίσης και για το αν θέλει να κάνει […]

Αναμφισβήτητα, ένας από τους παίκτες που έκαναν μεγάλη αίσθηση στο Big Brother του ΣΚΑΙ ήταν ο Δημήτρης Πυργίδης! Ο μίστερ… χάος αποκαλύπτεται στο sports365.gr.

Δίνοντας σε όλους… χάος, ο ίδιος μίλησε για το παιχνίδι, για τα συναισθήματά του από την αγάπη του κόσμου, τις ασχολίες του. Όπως επίσης και για το αν θέλει να κάνει οικογένεια, ή το τι τύπος γυναίκας τον ελκύει! Είπε αρκετά πράγματα που θα προκαλέσουν αίσθηση! 

Ένας πολύ θετικός άνθρωπος, ο οποίος από την πρώτη κιόλας συνομιλία σου μεταφέρει τη θετική του διάθεση.

Δείτε αναλυτικά την αποκλειστική συνέντευξη του Δημήτρη Πυργίδη από το Big Brother στον Μιχάλη Μαχαίρα και το sports365.gr:

-Δημήτρη μου, στη Θεσσαλονίκη ήσουν ήδη γνωστός λόγω των δραστηριοτήτων σου. Όμως, εν τέλει, κατάφερες σε όλη την Ελλάδα να προκαλέσεις το δικό σου… χάος! Τι σε έκανε να λάβεις μέρος στο ριάλιτι;

«Τη δήλωση για το ριάλιτι την έκανα εντελώς… για πλάκα! Μάλιστα, για να καταλάβεις, μόλις ανταποκρίθηκαν θετικά και απάντησαν πως μπαίνω στο σπίτι του Big Brother, ήταν ένα μικρό… σοκ για εμένα!

Έπρεπε να αφήσω πίσω μου βέβαια αρκετά πράγματα. Αρκετές υποχρεώσεις, δουλειά κλπ. Όμως, το είδα ως μια καινούργια εμπειρία, κάτι πρωτόγνωρο κι έτσι, είπα το «ναι» και μπήκα στο σπίτι του Big Brother»

-Σε στήριξαν οι δικοί σου άνθρωποι ή ήταν αντίθετοι με τη συμμετοχή σου;

«Οι δικοί μου άνθρωποι, όχι μόνο με στήριξαν, αλλά επέμεναν κιόλας να πάω. Μάλιστα, ήθελαν να καλύψουν και τις υποχρεώσεις που θα άφηνα πίσω. Πάντα με ενθαρρύνουν σε ό,τι επιλέξω να κάνω και μου δίνουν δύναμη και κίνητρο να συνεχίζω!»

-Ομολογουμένως έκανες το μεγαλύτερο «μπαμ» καθώς απέκτησες τους περισσότερους ακόλουθους στα social media από κάθε άλλον συμμετέχοντα του παιχνιδιού. Όταν βγήκες στην κανονικότητα του έξω κόσμου, τι μηνύματα λαμβάνεις;

«Ο κόσμος στέλνει χιλιάδες θετικά μηνύματα. Με αυτόν τον τρόπο δείχνει την αγάπη του. Προσπαθώ φυσικά να απαντάω στα περισσότερα, όσο είναι δυνατόν αυτό! Για μένα, αυτό είναι μια μεγάλη νίκη, να σε αγαπάει το κοινό!»

-Πώς αισθάνεσαι που ο κόσμος σου δείχνει καθημερινά τη λατρεία του; Τι πιστεύεις πως τους τράβηξε πάνω σου;

«Πέρα από τον χαβαλέ και όλο το «χάος», προσπάθησα στο παιχνίδι να βγάλω θετική ενέργεια, χαμόγελο! Και να περάσω επίσης και κάποια όμορφα μηνύματα. Αυτό ίσως εισέπραξε ο κόσμος και ανταποκρίνεται με ένα χαμόγελο και με θετική διάθεση».

Αποκλειστικά ο Δημήτρης Πυργίδης

-Σου έχει γίνει ποτέ πρόταση να εργαστείς στην τηλεόραση; Θα σε ενδιέφερε;

«Ναι, μου έχουν γίνει αρκετές προτάσεις για την τηλεόραση. Είμαι σε συζητήσεις. Αν είναι κάτι που μου ταιριάζει και μου αρέσει, θα το κάνω».

-Παρατηρούμε πως έχεις ένα καλογυμνασμένο κορμί. Πώς το διατηρείς; Ασχολείσαι με τον αθλητισμό;

«Ασχολούμαι χρόνια με τον αθλητισμό. Γυμνάζομαι σε καθημερινή βάση. Για μένα είναι τρόπος ζωής. Όσο μπορώ, κάνω και διατροφή, αλλά δίχως μεγάλες στερήσεις!».

-Ποια είναι η πιο περίεργη αντίδραση από κοπέλα όταν σε είδε, μετά την τόση αγάπη που σου δείχνει ο κόσμος;

«Πιο περίεργη αντίδραση είναι από κάτι κοπέλες, μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ. Εκείνες, ξαφνικά άρχισαν να φωνάζουν «ΧΑΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ» και ξαφνικά γυρνάει και σε κοιτάει όλο το μαγαζί».

-Μια που αναφερθήκαμε σε γυναίκες. Τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει μια γυναίκα για να σου κινήσει το ενδιαφέρον;

«Μου αρέσουν οι γυναίκες που έχουν χιούμορ, θετική σκέψη και ένα όμορφο χαμόγελο».

-Το μέλλον του Δημήτρη Πυργίδη είναι στην όμορφη Θεσσαλονίκη ή μήπως στην πρωτεύουσα Αθήνα;

«Για την ώρα βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη και μου αρέσει πολύ η πόλη μου! Αν για επαγγελματικούς λόγους πρέπει να είμαι στην Αθήνα, θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά! Προτιμώ να πηγαινοέρχομαι…»

-Μίλησέ μας για τις δραστηριότητές σου…

«Έχω κατάστημα με ρούχα (το BF Performance Store), με το οποίο κι ασχολούμαι! Από ‘κει και πέρα υπάρχουν πολλές προτάσεις. Ετοιμάζουμε πολλά πράγματα, απλά λόγω της κατάστασης με την πανδημία, όλα έχουν πάει πίσω. Δεν είναι κάτι σίγουρο παρόλα αυτά, ούτε ανακοινώσιμο».

-Γενικά κάνεις σχέδια στη ζωή σου ή προτιμάς να ζεις περισσότερο το παρόν; Αν κάνεις σχέδια, πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια;

«Γενικά δε μ’ αρέσει να σχεδιάζω! Προτιμώ να ζω το τώρα! Όποιος ζει το μετά, δε ζει το τώρα, πάντα περιμένει το μετά!».

-Είναι στα άμεσα σχέδιά σου το να δημιουργήσεις οικογένεια;

«Αν βρεθεί η κατάλληλη σύντροφος, θα μου άρεσε να κάνω οικογένεια! Αγαπάω όσο τίποτα τα παιδιά».

-Κατά πόσο η συμμετοχή σου στο ριάλιτι σε βοήθησε επαγγελματικά;

«Με βοήθησε αρκετά πολύ! Μαθαίνει ο κόσμος τη δουλειά σου και γενικότερα ανοίγονται κι άλλοι δρόμοι. Είναι ένα από τα θετικά που σου αφήνει η συμμετοχή σε ένα ριάλιτι».

-Η πιο δύσκολη στιγμή στο ριάλιτι, που ίσως σε έφερε ένα βήμα πριν αποχωρήσεις;

«Ομολογουμένως, το πιο δύσκολο είναι ο εγκλεισμός! Το να κοιτάς όλη μέρα τους τοίχους! Κάπου σε πιάνει τρέλα και λες «δεν αντέχω»!»

-Αν πρέπει να γνωρίζουμε τρία χαρακτηριστικά του Δημήτρη Πυργίδη, ποια είναι αυτά;

«Πάνω απ’ όλα έχω την πίστη και την οικογένεια στη ζωή μου! Πιστεύω πολύ στο Θεό και μου δίνει δύναμη να συνεχίζω! Πέρα από το… χάος, είμαι άνθρωπος με ευαισθησίες και με έντονα συναισθήματα, όπως φάνηκε νομίζω και στο παιχνίδι. Αλλά είναι κάτι που δεν δείχνω γενικότερα. Προσπαθώ να είμαι πάντοτε με το χαμόγελο».

Τέλος… δώσε μας κι ένα χαοτικό μήνυμα, προς όλους τους θαυμαστές και τους αναγνώστες της συνέντευξης.

«Δύναμη και υγεία σε όλον τον κόσμο! Να χαμογελάει ακόμα και στα δύσκολα, να συνεχίσει να σκέφτεται θετικά! Και έτσι θα πετύχουμε τα πάντα! Φιλιά πολλά σε όλους και… να δίνετε ΧΑΟΣ!».

*Για όσους ενδιαφέρονται να δουν το μαγαζί του [Κλικ Εδώ]

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ