Στο Dancing with the Stars φροντίζει σε κάθε live να βλέπουμε και ένα νέο πρόσωπο. Αρκετοί διάσημοι έχουν περάσει για να κάνουν ένα guest. Σ΄ένα από τα επόμενα live φαίνεται ότι θα δούμε και μία πρωταγωνίστρια του Σασμού και συγκεκριμένα τη Δανάη Παππά. Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Breakfast star», η Τζώρτζια Γεωργίου, μετά τους Κρατερό Κατσούλη και Γιώργο Καράβα θα […]

Στο Dancing with the Stars φροντίζει σε κάθε live να βλέπουμε και ένα νέο πρόσωπο. Αρκετοί διάσημοι έχουν περάσει για να κάνουν ένα guest. Σ΄ένα από τα επόμενα live φαίνεται ότι θα δούμε και μία πρωταγωνίστρια του Σασμού και συγκεκριμένα τη Δανάη Παππά.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Breakfast star», η Τζώρτζια Γεωργίου, μετά τους Κρατερό Κατσούλη και Γιώργο Καράβα θα ακολουθήσει ηΔανάη Παππά. Η νεαρή ηθοποιός πρωταγωνιστεί φέτος στον Σασμό και αναμένεται να δούμε και τις χορευτικές της ικανότητες.

Η Παππά έχει ταλέντο στο χορό, καθώς έχει κάνει και σχετικά σεμινάρια στη Νέα Υόρκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά.  Αν είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σασμός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ