Βέβαια το ότι η ξανθιά παρουσιάστρια δεν θα συνεχίσει στο κανάλι του Φαλήρου δεν σημαίνει ότι θα κάτσει και σπίτι της.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από λίγες ημέρες  η Ιωάννα Μαλέσκου δεν θα βρίσκεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ μετά το τέλος της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν. Είναι κάτι δεδομένο, αφού ανακοίνωσε ότι αποχαιρετά το Love It στις 15 Ιουλίου.

Η Μαρία Μπακοδήμου φέρεται να συζητά με τον ΣΚΑΪ για την αντικατάσταση της Ιωάννας Μαλέσκου, που κούνησε ή μάλλον της κούνησαν, μαντήλι από το Φάληρο. Στο μοναδικό που ακόμα δεν έχουν έρθει σε συμφωνία είναι το οικονομικό.

Ενναλακτικά της δίνουν την μια ψυχαγωγική εκπομπή για το Σαββατοκύριακο στην θέση που είναι τώρα το OLA GOOD με τους Γκουντάρα- Κάκκαβα.

Που θα συνεχίσει η Μαλέσκου;

Βέβαια το ότι η ξανθιά παρουσιάστρια δεν θα συνεχίσει στο κανάλι του Φαλήρου δεν σημαίνει ότι θα κάτσει και σπίτι της. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ήδη ενδιαφέρον να την εντάξει άλλο κανάλι στο «ρόστερ« του. Ο λόγος για το STAR. Έχει μάλιστα κάνει δύο ραντεβού με το κανάλι της Κηφισιάς και υπάρχουν δύο σκέψεις στους υπεύθυνους του προγράμματος. Η μία είναι να αναλάβει μια gossip εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη μετά την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Εξάλλου το STAR έχει βαρύ ιστορικό σε αυτή τη ζώνη αρχικά με την επί χρόνια παρουσία  της Χριστίνας Λαμπίρη και έπειτα με την Ελεονώρα Μελέτη. Τώρα μια ακόμα ξανθιά παρουσιάστρια προορίζεται για αυτό.

Η άλλη σκέψη που υπάρχει για την Ιωάννα Μαλέσκου είναι να αναλάβει εκπομπή στην πρωινή ζώνη. Πράγμα που σημαίνει ότι το Breakfast@Star θα αλλάξει ώρα, δεδομένου ότι οι υπεύθυνοι του καναλιού έχουν ξεκαθαρίσει πως θέλουν να κρατήσουν στο δυναμικό τους τους Έλενα Παπίλα και Γιώργο Καρτελιά και ήδη έχουν γίνει συναντήσεις για νέους συνεργάτες για να ενισχυθεί το team.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν