Οι Ράδιο Αρβύλα με το αστείρευτο χιούμορ και τις ατάκες τους μας χαρίζουν στιγμές γέλιου σχολιάζοντας τα καθημερινά δρώμενα. Μέσα από ποια συχνότητα  θα τους ξαναδούμε να δίνουν το δικός τους στίγμα στο σχολιασμό της καθημερινότητας; Μετά από 13 χρόνια παρουσίας της εκπομπής να μας κρατά παρέα με το μοναδικό τρόπο να αποτυπώνει τα γεγονότα […]

Οι Ράδιο Αρβύλα με το αστείρευτο χιούμορ και τις ατάκες τους μας χαρίζουν στιγμές γέλιου σχολιάζοντας τα καθημερινά δρώμενα.
Μέσα από ποια συχνότητα  θα τους ξαναδούμε να δίνουν το δικός τους στίγμα στο σχολιασμό της καθημερινότητας;

Μετά από 13 χρόνια παρουσίας της εκπομπής να μας κρατά παρέα με το μοναδικό τρόπο να αποτυπώνει τα γεγονότα που συμβαίνουν καθημερινά. Με την εκπομπή να έχει αλλάξει αρκετούς τηλεοπτικούς σταθμούς έχει βγει αλώβητη από αυτές τις μετακινήσεις. Κερδίζοντας το στοίχημα έχει καταφέρει να μην απογοητεύσει μετά από 13 χρόνια παρουσίας.

Αλλά την φετινή χρονιά από πιο κανάλι θα τους απολαύσουμε;

Σύμφωνα με το dailymedia.com.gr ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής, ξεκαθάρισε πως καθημερινό «Ράδιο Αρβύλα» δεν πρόκειται να δούμε.  Αντιστοίχως, το «Βινύλιο» θα χτυπούσε ανά τακτά διαστήματα και ίσως και να γινόταν εβδομαδιαίο.

Το OPEN, που είχε και τον πρώτο λόγο, δέχτηκε τους όρους του Κανάκη και του ζήτησε 3 Ρ.Α. αντί για 5, συν ένα Βινύλιο. Αν και ο Αντώνης προσανατολιζόταν περισσότερο προς τις 2 σατιρικές εκπομπές τη βδομάδα, φάνηκε πως το ζήτημα θα έκλεινε.

Όμως, ο ΑΝΤ1 που αποτελεί το «σπίτι» του Κανάκη από τις εποχές του Α.Μ.Α.Ν. έχει κάνει εντυπωσιακή ρελάνς το τελευταίο διάστημα.  Βρίσκεται αρκετά κοντά στο να αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι».

Το κανάλι του Αμαρουσίου να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος μερα με την μέρα.

Το OPEN, όμως, είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται να καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια και έχει ακόμα ένα χαρτί να παίξει αν… ζορίσουν πολύ τα πράγματα.

Το ποιο είναι θα φανεί το αμέσως επόμενο διάστημα, αν στο μεταξύ βέβαια ο Κανάκης δεν έχει υπογράψει με τον ΑΝΤ1.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ