Οι Ράδιο Αρβύλα μας κρατάνε παρέα καθημερινά τα απογεύματα. Με το αστείρευτο χιούμορ και τις ατάκες τους μας χαρίζουν στιγμές γέλιου σχολιάζοντας τα καθημερινά δρώμενα. Μέσα από την συχνότητα του OPEN καθημερινά δίνουν το δικός τους στίγμα στο σχολιασμό της καθημερινότητας. Τι θα γίνει με την εκπομπή; Με μία ανακοίνωση του στην έναρξη της εκπομπής […]

Οι Ράδιο Αρβύλα μας κρατάνε παρέα καθημερινά τα απογεύματα. Με το αστείρευτο χιούμορ και τις ατάκες τους μας χαρίζουν στιγμές γέλιου σχολιάζοντας τα καθημερινά δρώμενα.
Μέσα από την συχνότητα του OPEN καθημερινά δίνουν το δικός τους στίγμα στο σχολιασμό της καθημερινότητας.

Τι θα γίνει με την εκπομπή;

Με μία ανακοίνωση του στην έναρξη της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε τι θα γίνει με το μέλλον της εκπομπής.
Ο ίδιος είπε πως την επόμενη εβδομάδα η παρέα του Ράδιο Αρβύλα θα μας αποχαιρετήσει μιας και ολοκληρώνεται για την φετινή σεζόν. Αφήνοντας φυσικά  ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι η εκπομπή θα συνεχιστεί και του χρόνου.

Ο ίδιος ανέφερε: «Κύριες και κύριοι καλωσορίσατε στο Ράδιο Αρβύλα της Τετάρτης μην ξεχνάτε ότι είμαστε στην τελική ευθεία των εκπομπών.

Η τελική ευθεία σημαίνει ότι η επόμενη εβδομάδα συγκεκριμένα Πέμπτη 27 του μηνός θα παρακολουθήσετε το τελευταίο επεισόδιο του Ράδιο Αρβύλα για φέτος».

Μετά από 13 χρόνια παρουσίας της εκπομπής να μας κρατά παρέα με το μοναδικό τρόπο να αποτυπώνει τα γεγονότα που συμβαίνουν καθημερινά. Με την εκπομπή να έχει αλλάξει αρκετούς τηλεοπτικούς σταθμούς έχει βγει αλώβητη από αυτές τις μετακινήσεις. Κερδίζοντας το στοίχημα έχει καταφέρει να μην απογοητεύσει μετά από 13 χρόνια παρουσίας.

Στις 14 Απριλίου κιόλας γιόρτασαν στον αέρα της εκπομπής την επιτυχία των συναπτών ετών της εκπομπής.

13 χρόνια επιτυχίας!

Με τον Αντώνη Κανάκη να δηλώνει: «Κυρίες και κύριοι καλώς ορίσατε στο Ράδιο Αρβύλα της Τετάρτης, το οποίο δεν είναι ένα οποιοδήποτε Ράδιο Αρβύλα. Κυρίες και κύριοι, σήμερα το Ράδιο Αρβύλα έχει γενέθλια. Επειδή είμαστε στην τηλεόραση μετράμε σεζόν και μετράμε και χρόνια. Σήμερα είναι ο 13ος χρόνος του Ράδιο Αρβύλα και η 14η σεζόν της εκπομπής. Πραγματικά… Θα έλεγα ότι είναι συγκινητικό αλλά είναι ανησυχητικό μάλλον…» είπε με χιούμορ ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη του «Ράδιο Αρβύλα».

Σβήνοντας φυσικά μία τούρτα γιόρτασαν όλοι μαζί την συνεχή επιτυχία της εκπομπής τους.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ