Για πολλά χρόνια η Αννίτα Πάνια μας κρατά συντροφιά τα Σαββατοκύριακα. Μετά από μία συνεχή διαδρομή στην τηλεόραση η ίδια έχει καταφέρει να κρατά φανατικό το κοινός της. Αν και είναι στην επικαιρότητα για συναπτά έτη με τις εκπομπές της δίνει σπάνια συνεντεύξεις. Κλασμένη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα η Αννίτα Πάνια παραχώρησε συνέντευξη στην Εκπομπή ”το πρωινό”. Η πάντα ανατρεπτική παρουσιάστρια μίλησε […]

Για πολλά χρόνια η Αννίτα Πάνια μας κρατά συντροφιά τα Σαββατοκύριακα. Μετά από μία συνεχή διαδρομή στην τηλεόραση η ίδια έχει καταφέρει να κρατά φανατικό το κοινός της. Αν και είναι στην επικαιρότητα για συναπτά έτη με τις εκπομπές της δίνει σπάνια συνεντεύξεις.

Κλασμένη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα η Αννίτα Πάνια παραχώρησε συνέντευξη στην Εκπομπή ”το πρωινό”.

Η πάντα ανατρεπτική παρουσιάστρια μίλησε για την μακροχρόνια πορεία της στην τηλεόραση, για τον γάμο της αλλά και το παιδί της.

Γνωστή για το ότι δεν μασάει τα λόγια της η Αννίτα Πάνια δεν δίστασε να πει στους παρουσιαστές ότι βαριέται για της ερωτήσεις που της κάνουν. Κίνηση που δεν τους έκανε να νιώσουν και πολύ άνετα μαζί της.

Αναφορικά με για το διαζύγιο της με τον Νίκο Καρβέλα δήλωσε:«Το χωρίζω είναι μια φράση πολύ σκληρή και έχει να κάνει με τους ανθρώπους που δεν γουστάρουν ο ένας τον άλλον. Δεν έχω χωρίσει από κανέναν άνθρωπο που συνεχίζω ν’ αγαπιέμαι. Είναι μια λέξη που δεν χρησιμοποιώ. Χωρίζω σημαίνει παύω να γουστάρω έναν άνθρωπο. Όταν έχω δεσμούς με κάποιον άνθρωπο δεν χωρίζω. Δεν θα έκανα άλλον γάμο στη ζωή μου, δεν πιστεύω στον γάμο. Ο γάμος μου ήταν ένα πάρτι. Είναι ένα event που θέλει να περάσει καλά και οι άνθρωποί του».

Για την λατρεία που έχει στον γιο της ο οποίος είναι και ο σημαντικότερος άνθρωπος στη ζωή της είπε: «Έρχεται αυτός στη ζωή μου που είναι η καψούρα, είναι ο άντρας μου, όλη μου η ζωή, η απόλυτη λατρεία δεν θα σταματήσω να μιλάω. Με τον γιο μου είμαι υπερβόλα. Η μικροβιοφοβία που είχα δεν μου επέτρεπε ούτε να αλλάξω πάνα στο παιδί μου και να κάνω αυτά που έπρεπε να κάνω. Δεν μπορούσα να νταλαβεριστώ με ένα μωρό. Μεγαλώνοντας έχω αποκτήσει μια σχέση με έναν άνθρωπο. Μου αρέσει σαν τύπος. Μου κάνει πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ανθρώπου για συναναστροφή».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ