Η 22χρονη πρωταθλήτρια Κολύμβησης, έδειξε στο Ρωσικό πρωτάθλημα πως έχει αρκετό ταλέντο να πρωταγωνιστήσει στο Τόκιο, ενώ η εμφάνισή της θα σας μείνει… αξέχαστη! Οι Ρώσοι έχουν όλο το δικαίωμα να ελπίζουν και να περιμένουν αρκετά από την Άννα Εγκόροβα. Μάλιστα, το Ρωσικό πρωτάθλημα Κολύμβησης έδειξε πως η ίδια δεν έχει… ταβάνι, καθώς στο ελεύθερο […]

Η 22χρονη πρωταθλήτρια Κολύμβησης, έδειξε στο Ρωσικό πρωτάθλημα πως έχει αρκετό ταλέντο να πρωταγωνιστήσει στο Τόκιο, ενώ η εμφάνισή της θα σας μείνει… αξέχαστη!

Οι Ρώσοι έχουν όλο το δικαίωμα να ελπίζουν και να περιμένουν αρκετά από την Άννα Εγκόροβα. Μάλιστα, το Ρωσικό πρωτάθλημα Κολύμβησης έδειξε πως η ίδια δεν έχει… ταβάνι, καθώς στο ελεύθερο έδειξε πως είναι το Νο.1 αυτήν τη στιγμή, στις Γυναίκες!

Η Κολυμβήτρια από το Καλίνινγκραντ δεν πήρε μόνο το χρυσό μετάλλιο στα 400μ., αλλά έκανε και νέο ρεκόρ Ρωσίας, παίρνοντας το εισιτήριο για την Ολυμπιακή ομάδα.

Η επίδοση της Άννα Εγκόροβα ήταν 4:02. Με αυτήν την εμφάνιση έριξε το ρεκόρ για τρία δευτερόλεπτα! Η ίδια μπήκε στην Εθνική Ρωσίας το 2017 και έναν χρόνο αργότερα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 800μ. στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Όπως επίσης και το αργυρό μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4×200.

Παρόλες τις επιτυχίες της στην πισίνα όμως, διαθέτει και μια εμφάνιση που δύσκολα την ξεχνάει κανείς.

Μιλάμε για μια πανέμορφη κοπέλα, με χαρακτηριστικά που άνετα θα την έκαναν μοντέλο. Στα social media έχει πάνω από 10.000 ακόλουθους, ενώ συχνά πυκνά δείχνει και την πιο θηλυκή πλευρά της…

Δείτε την και… απολαύστε την:

 

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ