Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε ό,τι μπορούσε για να ξεσηκώσει τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές. Η πανέμορφη παρουσιάστρια, στην πρώτη χρονιά της σε μεγάλο κανάλι κατάφερε να σταθεί πολύ καλά και μάλιστα σε μια δύσκολη ζώνη όπως η πρωινή. Λογικό είναι το κανάλι να επενδύει πάνω της και για την νέα χρονιά αφού υπολογίζεται ως ένα […]

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε ό,τι μπορούσε για να ξεσηκώσει τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές. Η πανέμορφη παρουσιάστρια, στην πρώτη χρονιά της σε μεγάλο κανάλι κατάφερε να σταθεί πολύ καλά και μάλιστα σε μια δύσκολη ζώνη όπως η πρωινή. Λογικό είναι το κανάλι να επενδύει πάνω της και για την νέα χρονιά αφού υπολογίζεται ως ένα από τα βαριά χαρτιά του καναλιού.

 Θα δούμε την εκπομπή της με τους ίδιους συνεργάτες από τον ΣΚΑΙ.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μόλις τέλειωσε τις υποχρεώσεις της για την χρονιά αυτή με την εκπομπή της Love it και έφυγε σφαίρα για την Κύπρο.

Βρέθηκε στο μεγάλο φινάλε του βραδινό show του Λούη Πατσαλίδη, «Λούης Night Show» που παίζεται στον ALPHA Κύπρου.

Η Μαλέσκου καυτή όσο ποτέ, ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε “Τσαμαρέλα. Μια κυπριακή παραλλαγή του “Καραμέλα” της Ελένης Φουρέιρα. Κυριολεκτικά έβαλε φωτιά στην σκηνή, και οι Κύπριοι να την αποθεώνουν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ