Ο “μάγος” του ποδοσφαίρου. Ο “Ροναλντίνιο” έκανε όλο τον κόσμο να τον… χαζεύει για κάθε άγγιγμα που είχε με την μπάλα. Αλλά επίσης ήταν φορές οι φορές που έκανε τους αντιπάλους του να κάνουν το ίδιο.  Ο Βραζιλιάνος άσος τελικά αποσύρθηκε από την ενεργό δράση μετά από μια σπουδαία καριέρα. Από την Γαλλία και την […]

Ο “μάγος” του ποδοσφαίρου. Ο “Ροναλντίνιο” έκανε όλο τον κόσμο να τον… χαζεύει για κάθε άγγιγμα που είχε με την μπάλα. Αλλά επίσης ήταν φορές οι φορές που έκανε τους αντιπάλους του να κάνουν το ίδιο. 

Ο Βραζιλιάνος άσος τελικά αποσύρθηκε από την ενεργό δράση μετά από μια σπουδαία καριέρα. Από την Γαλλία και την Παρί, στην Ισπανία και την Μπαρτσελόνα. Από την Ιταλία και τη Μίλαν μέχρι την Βραζιλία και την Φλαμένγκο. Βάλτε και κανα-δυο ομάδες ακόμα σε Μεξικό και Βραζιλία 190 γκολ σε 513 ματς, αλλά και ακόμα 33 τέρματα με την  εθνική Βραζιλίας.

Ο Ρόνι, ο φόρεσε την φανέλα της Μπαρτσελόνα από το 2003 μέχρι το 2008, και ήταν συμπαίχτες με τον Μέσι. Ουσιαστικά σχέση μαθητή και δασκάλου, αν και ποτέ δεν βγήκε κάτι τέτοιο προς τα έξω. Δυο πολύ καλοί φίλοι.

Αυτή η μεγάλη ποδοσφαιρική φυσιογνωμία, εκτιμάει όσο κανείς άλλος το ταλέντο και την μαγεία που χαρίζει στον κόσμο ο Λιονέλ Μέσι.

Έκανε λοιπόν μια απίστευτη πρόταση προς την διοίκηση της Μπαρτσελόνα:

«Θα μείνει ως ο κορυφαίος στην ιστορία της Μπαρτσελόνα. Οταν μάλιστα αποσυρθεί, κάτι που θα ήθελα να συμβεί έπειτα από πολλά χρόνια, θα μπορούσε να αφήσει τη φανέλα με το Νο10 και να μην την ακουμπήσει ποτέ κανείς»!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ροναλντίνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ