Η λατρεία του Φερνάντο για τη μπάλα και η αγάπη του για τη «ροχιμπλάνκο» φανέλα έμειναν στην ιστορία. Η Ατλέτικο μεγάλωσε με τον Τόρες και αυτός μαζί της. Ήταν η μεγάλη αγάπη του και δεν την ξεχνά ποτέ. Μπορεί να έχουν περάσει κάτι παραπάνω από 2.5 χρόνια από τότε που φόρεσε για τελευταία φορά τη […]

Η λατρεία του Φερνάντο για τη μπάλα και η αγάπη του για τη «ροχιμπλάνκο» φανέλα έμειναν στην ιστορία. Η Ατλέτικο μεγάλωσε με τον Τόρες και αυτός μαζί της. Ήταν η μεγάλη αγάπη του και δεν την ξεχνά ποτέ.

Μπορεί να έχουν περάσει κάτι παραπάνω από 2.5 χρόνια από τότε που φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της, ωστόσο ο Φερνάντο Τόρες δεν ξεχνά την αγαπημένη του Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Ατλέτικο ουσιαστικά «μεγάλωσε» μαζί με τον Τόρες, καθώς η πρώτη κανονική – επαγγελματική σεζόν της καριέρας του ήταν στη Σεγούντα Ντιβιζιόν και ολοκληρώθηκε με την άνοδο.

Σε ένα ποδοσφαιρικό ταξίδι που χαρακτηρίζεται από τρομερά ύψη και τρομακτικά απότομη πτώση, η κληρονομιά που αφήνει πίσω του ο Τόρες είναι τεράστια. Είδωλο για πολλούς, θρύλος της Ατλέτικο, ένας τυφώνας που παρέσυρε μια ολόκληρη γενιά στα 18 θαυμαστά χρόνια της καριέρας του.

«Θέλω να ξεκινήσω μ’ αυτούς που βρίσκονται σε μια άλλη κερκίδα, εκεί ψηλά. Τον Λούις Αραγονές που μας έδειξε τι σημαίνει Ατλέτικο, και τον παππού μου, που έκανε στον εγγονό του το μεγαλύτερο δώρο που μπορούσε να του κάνει. Τον έκανε Ατλέτικο», ήταν τα πρώτα λόγια του Τόρες στον αποχαιρετισμό του ως «ροχιμπλάνκο».

Σαν σήμερα λοιπόν πριν από 6 χρόνια, ο 36χρονος πρώην επιθετικός είχε επιστρέψει για δεύτερη φορά στους «ροχιμπλάνκος», μετά το επιτυχημένο πέρασμά του από Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μίλαν. Χιλιάδες κόσμος είχε βρεθεί στις εξέδρες του «Βιθέντε Καλντερόν» εκείνο το μεσημέρι ώστε να δει από κοντά την επιστροφή του μεγάλου αστέρα ύστερα από οκτώ χρόνια.

Με μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Τόρες θυμήθηκε εκείνη την ημέρα, δείχνοντας για ακόμα μία φορά το πόσο δεμένος και άρρηκτα συνδεδεμένος είναι με τον σύλλογο της Μαδρίτης.

«Οποιος επιλέξει την Ατλέτικο επιλέγει να αισθανθεί. Εξι χρόνια από την επανένωσή μας αν και δεν έφυγα ποτέ. Καλή χρονιά σε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια» ήταν η ανάρτηση του Τόρες, η οποία συνοδευόταν και από τέσσερις φωτογραφίες εκείνης της ημέρας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ