Ένας από τους καλύτερους, αποτελεσματικότερους και πιο επιδραστικούς επιθετικούς της τελευταίας δεκαετίας ο Σαμoυέλ Ετό, είχε πραγματικά “άγιο” αφού την .έβγαλε καθαρή μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Το αυτοκίνητο του διαλύθηκε, αλλά ο ίδιος ευτυχώς δεν έπαθε το παραμικρό. Τρέχα γρήγορα να ανάψεις ένα κεράκι Σαμουέλ. Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο Σαμουέλ Ετό στο Καμερούν, […]

Ένας από τους καλύτερους, αποτελεσματικότερους και πιο επιδραστικούς επιθετικούς της τελευταίας δεκαετίας ο Σαμoυέλ Ετό, είχε πραγματικά “άγιο” αφού την .έβγαλε καθαρή μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Το αυτοκίνητο του διαλύθηκε, αλλά ο ίδιος ευτυχώς δεν έπαθε το παραμικρό. Τρέχα γρήγορα να ανάψεις ένα κεράκι Σαμουέλ.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο Σαμουέλ Ετό στο Καμερούν, σε διαδρομή από τη Νγκονγκσάμπα προς τη Ντουάλα, κατευθυνόμενος σε ένα γάμο (σύμφωνα με την «L’ Equipe» Χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι συνθήκες, το αμάξι του παλαίμαχου επιθετικού έγινε σμπαράλια (όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει είχε… μετωπική), αλλά ο ίδιος ευτυχώς βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Ο Σαμουέλ Ετό είχε μετωπική σύγκρουση με το αμάξι να διαλύεται, αλλά αυτός να μην παθαίνει τίποτα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο Ετό τη… γλίτωσε με ένα τραύμα στο κεφάλι που δεν είναι ανησυχητικό (ο ίδιος θέλησε να κάνει κάποιες εξετάσεις για να είναι σίγουρος πως δεν υπάρχει πρόβλημα).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ