Πέρασαν 19 ολόκληρα χρόνια. 19 ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που ο Ζιντάν έγγραψε την δική του χρυσή ιστορία με την Ρεάλ Μαδρίτης. Το ημερολόγιο έγγραφε 15 Μαΐου 2002, η Ρεάλ Μαδρίτης του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε αντιμετωπίζει τη Λεβερκούζεν του Κλάους Τοπμέλερ. Μία απίθανη ομάδα, που βίωσε μία απίθανη πανωλεθρία, χάνοντας μέσα σε 11 μέρες πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions […]

Πέρασαν 19 ολόκληρα χρόνια. 19 ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που ο Ζιντάν έγγραψε την δική του χρυσή ιστορία με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Το ημερολόγιο έγγραφε 15 Μαΐου 2002, η Ρεάλ Μαδρίτης του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε αντιμετωπίζει τη Λεβερκούζεν του Κλάους Τοπμέλερ. Μία απίθανη ομάδα, που βίωσε μία απίθανη πανωλεθρία, χάνοντας μέσα σε 11 μέρες πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League.

Η Ρεάλ, προηγήθηκε μόλις στο 8′, με τον Ραούλ, δείχνοντας νωρίς νωρίς ποιος είναι το αφεντικό. Πέντε λεπτά αργότερα, ωστόσο, ο «κέρβερος» στην άμυνα της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Λούσιο, ισοφάρισε σε 1-1, δείχνοντας με τη σειρά του ποιος δεν υπάρχει περίπτωση να τα παρατήσει. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, λογικά σκεφτόταν και ο Ζιντάν.

Ο Ζιντάν είχε ήδη πάρει θέση. Ο τεράστιος «Ζιζού» δεν το σκέφτεται. Πιάνει ένα εναέριο βολέ με το αριστερό και «καρφώνει» την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μπουτ! Ντελίριο. Σε γήπεδο και καναπέδες.

Ο Ζιντάν, μάλιστα, οι πανηγυρισμοί του οποίου ποτέ δεν ήταν τόσο συναισθηματικοί, φεύγει και τρέχει… 60άρι, ανοίγοντας το στόμα του και φωνάζοντας σαν τρελός, δείγμα τού πόσο σημαντικό ήταν και για τον ίδιο αυτό το γκολ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ