Τέλος από τον πάγκο της Ρόμα ο Ζοσέ Μουρίνιο. Όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος! Ακουγόταν έντονα το τελευταίο διάστημα ότι ήταν πια μετρημένες οι μέρες του Πορτογάλου τεχνικού στο τιμόνι των «τζιαλορόσι» και πια είναι και επίσημη η αποχώρησή του. Η Ρόμα έκανε γνωστό ότι ο Μουρίνιο αποτελεί παρελθόν, μερικές ώρες μετά την ήττα από […]

Τέλος από τον πάγκο της Ρόμα ο Ζοσέ Μουρίνιο. Όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος!
Ακουγόταν έντονα το τελευταίο διάστημα ότι ήταν πια μετρημένες οι μέρες του Πορτογάλου τεχνικού στο τιμόνι των «τζιαλορόσι» και πια είναι και επίσημη η αποχώρησή του.

Η Ρόμα έκανε γνωστό ότι ο Μουρίνιο αποτελεί παρελθόν, μερικές ώρες μετά την ήττα από τη Μίλαν για το πρωτάθλημα, αλλά και τον αποκλεισμό από την Λάτσιο στο κύπελλο.

Ο Μουρίνιο ανέλαβε τη Ρόμα το καλοκαίρι του 2021 και στο τέλος της πρώτης σεζόν του στον πάγκο της ομάδας την οδήγησε στην κατάκτηση του Europa Conference League.

«Σε ευχαριστούμε για όλα Ζοσέ» γράφει ο σύλλογος στο tweet με το οποίο ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας των δύο πλευρών.

«Η Ρόμα ανακοινώνει ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο και οι τεχνικοί του συνεργάτες θα αποχωρήσουν από τον σύλλογο με άμεση ισχύ. Περαιτέρω ενημερώσεις σχετικά με τις νέες τεχνικές οδηγίες της πρώτης ομάδας θα κοινοποιηθούν σύντομα. Ο Μουρίνιο έγινε ο 60ος προπονητής της Ρόμα τον Μάιο του 2021.

Οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του Conference League στα Τίρανα στις 25 Μαϊου 2022 και στον τελικό του Europa League στη Βουδαπέστη την περσινή σεζόν. Ευχαριστούμε τον Ζοσέ εκ μέρους όλων μας στη Ρόμα για το πάθος και την αφοσίωσή που έδειξε από τότε που ήρθε στους τζαλορόσι.

Θα έχουμε πάντα σπουδαίες αναμνήσεις από τη θητεία του, αλλά πιστεύουμε ότι ήταν αναγκαία μια άμεση αλλαγή για το καλό του συλλόγου. Ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον στον Ζοσέ και τους συνεργάτες του» γράφει η σχετική ανακοίνωση.

Σε ό,τι αφορά τον αντικαταστάτη του, «παίζει» πολύ δυνατά τις τελευταίες ημέρες το όνομα ενός θρύλου της ιταλικής ομάδας, του Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ