Σε πιπεράτες αποκαλύψεις προχώρησε ο θρυλικός άσος της Ρεάλ, Σισίνιο, ο οποίος ανέφερε πως έπαιζε στη «βασίλισσα» όντας μεθυσμένος

Σε πιπεράτες αποκαλύψεις προχώρησε ο θρυλικός άσος της Ρεάλ, Σισίνιο, ο οποίος ανέφερε πως έπαιζε στη «βασίλισσα» όντας μεθυσμένος
Οι αποκαλύψεις για τον Βραζιλιάνο παίκτη γίνονται στο έκτο επεισόδιο της σειράς “Ressaca.

«Εάν με ρωτήσετε αν ήμουν μεθυσμένος ενώ έπαιζα στην Ρεάλ, η απάντηση είναι ναι. Έπινα καφέ για να κρύψω την αναπνοή μου και έβαζα άρωμα για να μην μυρίζω. Ως πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ήταν εύκολο. Δεν χρειαζόμουν χρήματα για να παίρνω αλκοόλ. Ο κόσμος προσφερόταν να σου δώσει όποτε ήθελες στα εστιατόρια», τόνισε ο 41χρονος Βραζιλιάνος.

«Ξεκινούσα να πίνω μετά την προπόνηση», ανέφερε στη συνέχεια ο Σισίνιο που αγωνίστηκε στη Ρεάλ την εποχή των «γκαλάκτικος»

«Δούλευα με τον φυσιοθεραπευτή μου, πήγαινα σπίτι κατά τις δύο με δυόμιση και ύστερα σταματούσα να πίνω στις 4 το ξημέρωμα. Κάθε φορά που μεθούσα στην Ρόμα, η διοίκηση έχαναν κι άλλο την πίστη τους σε εμένα», είπε ακόμη ο Σισίνιο και πρόσθεσε:

«Από τότε που δοκίμασα το ποτό στα 13 μου, δεν σταμάτησα ποτέ. Ζούσα στην επαρχία και τα Σαββατοκύριακα ο κόσμος μαζευόταν για να πάει στις πλατείες, στο κλαμπ. Υπήρχε ένα μπαρ εκεί και κρυβόμουν καθώς ήμουν μικρός και ζητούσα από κάποιον ενήλικο να μου αγοράσει και κρυβόμουν από τους γονείς μου και την αστυνομία ενώ έπινα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ