Η Μπαρτσελόνα βρήκε τρόπο να εξασφαλίσει τη σωτηρία της.

Είναι γνωστό ότι η Μπαρτσελόνα το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Οι  “μπλαουγκράνα” έχουν βρει τρόπο να σωθούν, μέσα από τα κρυπτονομίσματα.

Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά το επιβεβαιώνει ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ετήσια εμπορική έκθεση «Mobile World Congress».

«Αναπτύσουμε το δικό μας “metaverse” για αυτό απορρίψαμε τις προτάσεις από εταιρείες κρυπτονομισμάτων», ανέφερε ο Λαπόρτα.

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε τα δικά μας και πρέπει να το κάνουμε μόνοι μας. Είμαστε διαφορετικοί επειδή επιβιώνουμε οικονομικά από ότι μπορούμε να παράξουμε μέσα από τη βιομηχανία του αθλητισμού», επισήμανε και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε μεγάλες επιχειρήσεις και μετόχους πίσω μας και για αυτό αναγκαζόμαστε να είμαστε πιο ευφάνταστοι, καινοτόμοι, γενναίοι και να είμαστε ένα βήμα μπροστά».

«Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε τίτλους και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς, όμως πρέπει να βγάλουμε κέρδος από τις ευκαιρίες από τη βιομηχανία του αθλητισμού. Είναι θέμα επιβίωσης», πρόσθεσε ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ