Αρχικά είχαμε πρόσφατα τις δηλώσεις Λαπόρτα, και χθες μετά το φιλικό με την Ρεάλ Μαδρίτης, και λίγες ώρες αργότερα ήρθε η σειρά του Τσάβι να ζητήσει πίσω τον Αργεντινό Μάγο της Παρί πλέον.

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τη μέρα που ο Λιονέλ Μέσι άφησε την Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα και μετακόμισε στο Παρίσι για χάρη της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ είναι πολύ πιθανό να φορέσει ξανά τα «μπλαουγκράνα», όχι φυσικά το φετινό καλοκάιρι αλλά για το επόμενο.

Αρχικά είχαμε πρόσφατα τις δηλώσεις Λαπόρτα, και χθες μετά το φιλικό με την Ρεάλ Μαδρίτης, και λίγες ώρες αργότερα ήρθε η σειρά του Τσάβι να ζητήσει πίσω τον Αργεντινό Μάγο της Παρί πλέον.

Ο ίδιος ο Τσάβι ζήτησε από τον Τζουάν Λαπόρτα, σύμφωνα με την Sport, να εξετάσουν την περίπτωση μεταγραφής του Μέσι το επόμενο καλοκαίρι, δηλαδή ενόψει του 2023/24. Ο Ισπανός προπονητής διατηρεί άριστες  σχέσεις με τον Αργεντινό και πιστεύει πως ο Μέσι είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και οικονομικό για την Μπαρτσελόνα.

Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τους μπλαουγκράνα και όπως όλοι θυμόμαστε η αποχώρησή του έγινε με έναν περίεργο τρόπο. Το να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που έζησε ποδοσφαιρικά σχεδόν ολα του τα χρόνια θα ήταν το ιδανικό για όλους.

Φυσικά η Παρί που τα βλέπει όλα αυτά κάνει από τώρα κινήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του.

Τι δήλωσε ο πρόεδρος των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα στο ESPN.

«Ο Μέσι ήταν τα πάντα, για τη Μπάρτσα ήταν ίσως ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία, ο πιο αποτελεσματικός, συγκρίσιμος μόνο με τον Γιόχαν Κρόιφ. Αλλά έπρεπε να συμβεί μια μέρα, έπρεπε να πάρουμε μια απόφαση ως συνέπεια της κληρονομιάς που είχαμε, ο σύλλογος είναι πάνω από παίκτες και προπονητές, αλλά νομίζω, εύχομαι το κεφάλαιο Μέσι δεν έχει τελειώσει ακόμα στην Μπάρτσα και νομίζω ότι είναι δική μας ευθύνη να διασφαλίσουμε ότι αυτό το ανοιχτό κεφάλαιο, το οποίο δεν έχει κλείσει ακόμη, θα έχει μια καλή στιγμή κατά την οποία μπορεί να γίνει όπως θα έπρεπε και, επιπλέον, θα έχει ένα πολύ πιο υπέροχο τέλος από αυτό ήταν», δήλωσε ο Ζοάν Λαπόρτα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ