Ελ Κλάσικο με πολλές απουσίες και ιδιαίερότητες μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Η κορυφή της La Liga απέχει αρκετά για την Μπαρτσα, πάντα όμως τα ντέρμπι είναι ντέρμπι. Για τη Ρεάλ, ο Ντάβιντ Αλάμπα αισθάνθηκε ενοχλήσεις και γι’ αυτό δεν συμπεριλήφθηκε στην ενδεκάδα του Κάρλο Αντσελότι, με τον Νάτσο να παίρνει τη θέση του στο […]

Ελ Κλάσικο με πολλές απουσίες και ιδιαίερότητες μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Η κορυφή της La Liga απέχει αρκετά για την Μπαρτσα, πάντα όμως τα ντέρμπι είναι ντέρμπι.

Για τη Ρεάλ, ο Ντάβιντ Αλάμπα αισθάνθηκε ενοχλήσεις και γι’ αυτό δεν συμπεριλήφθηκε στην ενδεκάδα του Κάρλο Αντσελότι, με τον Νάτσο να παίρνει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας.

Μοιρασμένο το παιχνίδι στην αρχή, η Μπαρτσελόνα δεν έχει καταφέρει να ελέγξει την κατοχή, η Ρεάλ δεν έχει καταφέρει να βγάλει αντεπιθέσεις, όπως αρέσκεται σε τέτοια παιχνίδια.

Λάθος του Μπουσκέτς, ο Μπενζεμά γίνεται κάτοχος της μπάλας και βγάζει κάθετη στον Βινίσιους, που μπαίνει στην περιοχή από αριστερά, πλασάρει υπέροχα και ανοίγει το σκορ.

Ο Ντάνι Άλβες έγινε ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία των clasico σε ηλικία 38 ετών και 251 ημερών, λίγες ημέρες αφότου έγινε ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία της Μπαρτσελόνα. Και στις δύο περιπτώσεις, ξεπέρασε τον άλλοτε συμπαίκτη του και τερματοφύλακα Χοσέ Μανουέλ Πίντο.

Σέντρα του Άλβες στην περιοχή, ο Ντε Γιονγκ πιάνει κεφαλιά προς τα πίσω και βρίσκει τον Ντεμπελέ, αυτός σεντράρει από αριστερά, ο Μιλιτάο πάει να διώξει στη μικρή περιοχή, η μπάλα χτυπάει στον Ολλανδό επιθετικό κι αυτός τη στέλνει στα δίχτυα!

Στο 72ο λεπτό, ο Μπενζεμά από αριστερά κι εντός περιοχής έπιασε ένα φαλτσαριστό σουτ, ο Τερ Στέγκεν κάνει υπέροχη επέμβαση, η μπάλα δεξιά στον Καρβαχάλ, που ξαναδίνει στον Γάλλο στο ύψος του πέναλτι, κανείς δεν τον φυλάει και ο Μπενζεμά γράφει το 2-1.

Εκεί που η Ρεάλ έμοιαζε το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση, η Μπαρτσελόνα είχε λίγη ακομη βενζίνη στο ρεζερβουάρ.

Ο Ανσού Φατί σκόραρε για το 2-2 στο 84′. Βάζοντας φωτιά στο ματς.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Με τους θεατές να μένουν ικανοποιημένοι από το κλάσικο της νέας εποχής.

Η Μπαρτσελόνα άρχισε εντυπωσιακά το 2ο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και τιμωρήθηκε. Ο Μπενζεμά πρώτα προειδοποίησε με το δοκάρι και μετά σκόραρε, όμως σε μία ανεξήγητη φάση, η Ρεάλ ηττήθηκε στον αέρα από τον Φάτι. Αν η ισοπαλία δεν ήταν δίκαιο αποτέλεσμα, η νίκη της Ρεάλ θα ήταν, όμως το γκολ του Φάτι επέτρεψε για ακόμα 30 λεπτά (τουλάχιστον) δράσης.
Ξεκίνημα με τον ίδιο τρόπο για την Ρεάλ. Ο Καζεμίρο φεύγει στην αντεπίθεση και δίνει δεξιά στον Ροντρίγκο, αυτός κόβει στο ύψος του πέναλτι, ο Βινίσιους αφήνει την μπάλα για τον Μπενζεμά, ο οποίος δεν είναι εκεί, όμως ο Βαλβέρδε που ακολουθεί τη φάση κάνει κοντρόλ και σουτάρει για το 3-2.
Σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος. Δίνοντας την πρόκριση στην Ρεάλ! 

Διαιτητής: Munuera Montero J. (Ισπ)

Γήπεδο: Κινγκ Φαντ (Ριάντ)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ