Ο Ζοάν Λαπόρτα ξεκαθάρισε πως για να γίνει κάποιος παίκτης της Μπαρτσελόνα πρέπει να κάνει θυσίες.

Πρωτάθλημα La Liga Ισπανία: O Ζοάν Λαπόρτα έχει καταφέρει να φτιάξει κάπως τα οικονομικά δεδομένα της Μπαρτσελόνα. Ο πρόεδρος των Καταλανών ξέρει πως πολλοί ποδοσφαιριστές θα επιθυμούσαν να φορέσουν την φανέλα των «μπλαουγκράνα». Ωστόσο, ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να χαλάσει τα οικονομικά των Καταλανών και όποιος ποδοσφαιριστής θέλει να πάει στην Βαρκελώνη θα πρέπει να κάνει και τις ανάλογες «θυσίες».

«Οι παίκτες που θέλουν να έρθουν στην Μπαρτσελόνα θα πρέπει να προσαρμοστούν στους μισθούς που δίνει η Μπαρτσελόνα. Αυτό θα το κάνουμε γιατί προέχει το να διατηρήσουμε την βιωσιμότητα και την ισορροπία του συλλόγου σε οικονομικό επίπεδο», είπε ο Ζοάν Λαπόρτα.

«Οι περισσότεροι παίκτες θέλουν να έρθουν στην ομάδα μας, στην Μπαρτσελόνα. Τους αρέσει το πλάνο μας, το πως λειτουργεί και το πως προπονείται η ομάδα. Τους αρέσει η φιλοσοφία μας και το πως αντιλαμβανόμαστε το άθλημα. Καθημερινά βλέπουμε τέτοιες περιπτώσεις σπουδαίων ποδοσφαιριστών», τόνισε ο Ζοάν Λαπόρτα.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ