Θυμίζουμε πως ο 29χρονος Σλοβένος τερματοφύλακας πήγε στην Ατλέτικο Μαδρίτης από την Μπενφίκα, τον Ιούλιο του 2014 έναντι 16 εκατ. ευρώ.

Η Νιούκαστλ τον είχε βάλει στο μάτι και ο Εντι Χάουϊ τον είχε ψηλά στην λίστα του, τον Γιαν Ομπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ήθελε να τον φέρει στην Αγγλία, όσο και να κοστίσει.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο Σλοβένος διεθνής ποδοσφαιριστής αποτελούσε μεγάλη καψούρα του Αγγλου προπονητή, και έδινε 60 εκατ. ευρώ, ενώ στα 90 εκατ. είναι η ρήτρα  του από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Θυμίζουμε πως ο 29χρονος Σλοβένος τερματοφύλακας πήγε στην Ατλέτικο Μαδρίτης από την Μπενφίκα, τον Ιούλιο του 2014 έναντι 16 εκατ. ευρώ.

Αλλά θα μείνουν με την όρεξη οι λεφτάδες της Νιούκαστλ, αφού η Ατλέτικο σύμφωνα με την Marca η ομάδα της Μαδρίτης ήρθε σε συμφωνία με τον Σλοβένο τερματοφύλακα για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας, και μετά το 2023.

Η ομάδα του Σιμεόνε που έχει αναγάγει την άμυνα σε επιστήμη, δεν θα μπορούσε να αφήσει τον φύλακα άγγελο της να φύγει, όταν από το 2014 μέχρι και σήμερα (πήρε την θέση του Τιμπό Κουρτουά) τους δίνει τις λύσεις που χρειάζονται.

Ο υπαρχηγός της ομάδας βάσει του νέου συμβολαίου πήρε αύξηση στις ετήσιες αποδοχές από τα 10 στα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ