Ο Γάλλος επιθετικός ήταν ορεξάτος κόντρα στην Αλμερία.

Ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν σε μεγάλα κέφια στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», στον εντός έδρας αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αλμερία.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στην ισπανική πρωτεύουσα στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της La Liga, με τη «βασίλισσα» να φθάνει στη νίκη με 4-2.

Ο Γάλλος επιθετικός σημείωσε χατ τρικ, βρίσκοντας δίχτυα στο 5’, στο 17’ και στο 42’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ο Λάσαρο μείωσε για τους φιλοξενούμενους στο 45’+1’, αλλά με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47’ ο Ροντρίγκο Γκόες αύξησε και πάλι το προβάδισμα της ομάδας του στα τρία τέρματα.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 61’ ο Λούκας Ρουμπερτόνε.

Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα και συνεχίζουν δεύτεροι στην κατάταξη, στο -8 από την Μπαρτσελόνα η οποία έχει ένα ματς λιγότερο.

Αυτή ήταν η τρίτη ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους για τους Ανδαλουσιάνους.

Ρεάλ Μαδρίτης (Αντσελότι): Κουρτουά, Λούκας Βάθκεθ, Έντερ Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Καμαβινγκά, Ντάνι Θεμπάγιος, Τσουαμενί, Κρόος (72’ Νάτσο), Ροντρίγκο (72’ Ασένσιο), Μπενζεμά, Βινίσιους Ζούνιορ (82’ λ. τρ. Ντάνι Καρβαχάλ).

Αλμερία (Ρούμπι): Φερνάντο, Μέντες, Έλι, Τσούμι, Ακιέμε (75’ Θεντέγιες), Αρνάου (57’ Εγουάρας), Πορτίγιο, Ντε λα Οθ (57’ Ρομπερτόνε), Σαμού Κόστα (75’ Μελέρο), Ραμαζανί (64’ Λουίς Σουάρες), Βινίσιους Μάρκες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ