Ο Ολυμπιακός πήρε την μεγάλη πρόκριση επί της Αϊντχόφεν για την φάση των 16 στο Europa League. Επόμενος αντίπαλος του, μια πολύ γνωστή του ομάδα. Η Άρσεναλ που είναι πολύ πρόσφατες οι μνήμες από την επική πρόκριση στο «Emirates». Οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν τους «κανονιέρηδες» στις 11 Μαρτίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στις 18 του […]

Ο Ολυμπιακός πήρε την μεγάλη πρόκριση επί της Αϊντχόφεν για την φάση των 16 στο Europa League. Επόμενος αντίπαλος του, μια πολύ γνωστή του ομάδα. Η Άρσεναλ που είναι πολύ πρόσφατες οι μνήμες από την επική πρόκριση στο «Emirates».

Οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν τους «κανονιέρηδες» στις 11 Μαρτίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στις 18 του ίδιου μήνα θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο για τη ρεβάνς.

Με αφορμή την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ ένας φίλος της αγγλικής ομάδας έφτιαξε βίντεο στο Tik Tok που βλέπει… εφιάλτες λόγω του περσινού αποκλεισμού!

Απίθανο βίντεο δημιούργησε ένα φίλος της Άρσεναλ για την κλήρωση με τον Ολυμπιακό. Ο οπαδός των «Κανονιέρηδων» στο story που έφτιαξε στο βίντεό του στο Tik Tok χάνει τον ύπνο του και δεν μπορεί να κοιμηθεί λόγω της «μάχης» με τους ερυθρόλευκους καθώς θυμάται τον περσινό αποκλεισμό και το γκολ του Ελ Αραμπί.

@dylsgot5asideskills

Jokes aside I’m happy with that draw considering the other teams we could’ve got #fyp #arsenal #olympiacos #europaleague #elarabi #dyls #aubameyang

♬ Europa League Anthem – rueda.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ