Μετά το “αντίο” του Χολέμπας στου Ρέντη ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτη και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Μαζί με αυτή την θέση οι Πειραιώτες συμπληρώνουν μία λίστα με “κενά” στο παζλ του ρόστερ. Τα οποία ο Πέδρο Μάρτινς και οι συνεργάτες του καλούνται να καλύψουν. Και ακόμη περισσότερο να …αναβαθμίσουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, […]

Μετά το “αντίο” του Χολέμπας στου Ρέντη ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτη και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Μαζί με αυτή την θέση οι Πειραιώτες συμπληρώνουν μία λίστα με “κενά” στο παζλ του ρόστερ. Τα οποία ο Πέδρο Μάρτινς και οι συνεργάτες του καλούνται να καλύψουν. Και ακόμη περισσότερο να …αναβαθμίσουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, ο Ολυμπιακός καλείται να βρει ποιοτικο αριστερό μπακ, δύο εξτρέμ, έναν τερματοφύλακα και χαφ. Συν τις όποιες συμπληρωματικές κινήσεις που θα έρθουν έτσι και αλλιώς.

Χρονικά θα δούμε πρώτα την μεταγραφή του αριστερού μπακ και του τερματοφύλακα που δείχνουν να έχουν κλειδώσει.

Κώστας Φορτούνης: Πιο άτυχος δεν γίνεται – Έξι μήνες εκτός γηπέδων!

Για την κάλυψη της μίας πτέρυγας έχει ήδη προταθεί και εξετάζεται ο Ρόνι Λόπες της Σεβίλλης. Ο ποδοσφαιριστής μάλιστα έχει ατζέντη τον Ζόρζε Μέντες, με τον οποίο υπάρχουν πολύ καλές σχέσεις.Η Σεβίλλη εξάλλου παραχωρεί τον Λόπες είτε με δανεισμό και οψιόν αγοράς, είτε με κανονική μεταγραφή.

Στο τραπέζι για την θέση του εξτρέμ έπεσε και στο τραπέζι το όνομα του Κριστάν Παβόν. Ένός ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από Μπόκα Τζούιορς και Εθνική Αργεντινής. Βέβαια η περίπτωση του είναι αρκετά “αλμυρή” για τον Ολυμπιακό και θεωρείται δύσκολη στο να ολοκληρωθεί.

Σε ό,τι αφορά τον αριστερό μπακ που αναζητούν οι Πειραιώτες, ο Μίνο Ραϊόλα πρότεινε τον 25χρονο Γαλλοαλγερινό, Μοχάμεντ Φάρες της Λάτσιο. Μία περίπτωση πάντως που είναι επίσης πολύ δύσκολη, καθώς είχε αποκτηθεί πέρυσι από τη Σπαλ έναντι 8 εκατ. ευρώ. Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κινηθεί για την απόκτηση του θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία του αρκετά χρήματα.

Στα των κεντρώων, οι Ερυθρόλευκοι τσεκάρουν την αγορά για την πιθανότητα να αποκτηθεί ένας ακόμα κεντρικό χαφ. Και τις τελευταίες ημέρες έχει πέσει στο τραπέζι η προοπτική του Παουλίνιο, όπως διαβάσατε χθες στο sports365.gr. Mία περίπτωση που από την αρχή τονίσαμε πως είναι δύσκολη εώς ακατόρθωτη, καθώς ο παίκτης, παρότι ελεύθερος έχει υψηλότατο κασέ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ