Πάρθηκε η οριστική απόφαση στην SuperLeague 2. Μετά από πολλές παρατάσεις αποφασίστηκε πότε θα γίνει η σέντρα.

Πάρθηκε η οριστική απόφαση στην SuperLeague 2. Μετά από πολλές παρατάσεις αποφασίστηκε πότε θα γίνει η σέντρα.

Η πρεμιέρα ορίστηκε για τις 5/6 Νοεμβρίου ώστε να εξεταστούν οι φάκελοι των τριών ομάδων, ΠΑΟ Ρουφ, Ηλιούπολη και Ηρακλή Λάρισας που πήραν πρόσκληση να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα την τελευταία στιγμή.

Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, το οποίο έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1) Μετά τη γνωστοποίηση από την ΕΠΟ για τον προβιβασμό των τριών ομάδων από τη Γ Εθνική και την ενημέρωση της Ε.Ε.Α. για τον έλεγχο φακέλων των νέων μελών, αναβάλλει την έναρξη του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 για τις 6 Νοεμβρίου 2022.

2) Κατόπιν αιτήματος της ίδιας ΠΑΕ και ομόφωνης ψήφισής του από το σώμα, η ΠΑΕ Διαγόρας θα αγωνίζεται στην τρέχουσα περίοδο, στον Α Όμιλο του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 ακολουθώντας το πρόγραμμα της ΠΑΕ Ξάνθη που αποχώρησε.

3) Ο Ηρακλής Λάρισας που θα αγωνιστεί επίσης στον Α Όμιλο, θα ακολουθήσει το πρόγραμμα του Εκπροσώπου Γ Εθνικής, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας.

4) Για τον Β Όμιλο και σε κλήρωση που διεξήχθη στο συμβούλιο ανάμεσα στους προβιβασθέντες από τη Γ Εθνική, η Ηλιούπολη θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της ΠΑΕ Διαγόρας ενώ ο ΠΑΟ Ρουφ της ΠΑΕ Εργοτέλης που αποχώρησε.

5) Το πρωτάθλημα της Κ19 θα ξεκινήσει επίσης στις 6 Νοεμβρίου 2022, χωρισμένο στους υπάρχοντες δυο ομίλους και ακολουθώντας το πρόγραμμα του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Πλέον οι δύο όμιλοι διαμορφώνονται ως εξής:
Μετά τις τελευταίες αλλαγές και τις προσθήκες των νέων ομάδων ας δούμε πως διαμορφώνονται οι δύο όμιλοι:

ΒΟΡΡΑΣ: Απόλλων Λάρισας, ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, ΠΑΟΚ Β, Παναθηναϊκός Β, Απόλλων Πόντου, Αν.Καρδίτσας, Πανσερραϊκός, Ηρακλής, Θεσπρωτός, Νίκη Βόλου, Μακεδονικός, Βέροια, Ηρακλής Λάρισας, Διαγόρας

ΝΟΤΟΣ: Χανιά, ΟΦ Ιεράπετρας, Αιγάλεω, Επισκοπή, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Ηρόδοτος, Κηφισιά, ΑΕΚ Β, Ολυμπιακός Β, Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή, Προοδευτική, Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ