Οι δύο Αφρικανοί παίκτες έρχονται στην «Ένωση» με τη μορφή δανεισμού.

Η ΑΕΚ προχώρησε στην απόκτηση του Τζάλοου Λαμαράνα και του Ρόκσον Γεμπόα, προκειμένου να ενισχύσουν τη δεύτερη ομάδα της.

Αμφότεροι θα αγωνιστούν τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Super League 2, με την ΑΕΚ Β.

Ο πρώτος ανήκει στην Ελίτ Γιουνάιτεντ και ο δεύτερος στη Τεχίμαν Γιουνάιτεντ και παραχωρήθηκαν δανεικοί στους «κιτρινόμαυρους» για ένα χρόνο.

H ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Τζάλοου Λαμαράνα (αριστερά στη φωτογραφία) από την Γκάμπια και Ρόκσον Γεμπόα (δεξιά) από την Γκάνα, οι οποίοι θα ενταχθούν στην ΑΕΚ Β.

Ο Τζάλοου Λαμαράνα (Jallow Lamarana) είναι γεννημένος στις 21 Μαρτίου του 2002 στην πόλη Σερεκούντα της Γκάμπια και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού μέσου.

Είναι διεθνής με την ομάδα U23 της χώρας του και πριν από δύο χρόνια αγωνίστηκε με την U21 στο Αφρικανικό Πρωτάθλημα U21.

Ανήκει στον σύλλογο Elite United FC και πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην τρίτη κατηγορία της Πορτογαλίας με τη δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (18 αγώνες-2 γκολ).

Έχει ύψος 1,82. Στην ΑΕΚ υπέγραψε ως δανεικός από την Elite United.

Ο Ρόκσον Γεμπόα (Rockson Yeboah) γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου 2004 στην πόλη Μπερεκούμ της Γκάνα και ανήκει στον σύλλογο Tehiman United.

Είναι κεντρικός αμυντικός με ύψος 1,89 και στην ΑΕΚ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τη μορφή δανεισμού από την Tehiman United».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ