Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη. Και μάλιστα χθες βρέθηκε στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το να “τρέξει” μια σειρά από μεταγραφικές υποθέσεις για τον Άρη. Αυτή τη στιγμή, φαίνεται πως ο Άρης κινείται σε τριπλό ταμπλό. Με άμεση στόχευση σε στόπερ, χαφ και φορ. Οι περιπτώσεις των […]

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη. Και μάλιστα χθες βρέθηκε στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το να “τρέξει” μια σειρά από μεταγραφικές υποθέσεις για τον Άρη.

Αυτή τη στιγμή, φαίνεται πως ο Άρης κινείται σε τριπλό ταμπλό. Με άμεση στόχευση σε στόπερ, χαφ και φορ.

Οι περιπτώσεις των Λέμος και Τουρκμέν φαίνεται πως απομακρύνονται. Μετά από τις απαιτήσεις των Τούρκων το τελευταίο 24ωρο, με τους “Κιτρινόμαυρους” να βρίσκονται πολύ κοντά σε στόπερ από την Λατινική Αμερική.

Εκεί που υπάρχουν πιο “χειροπιαστά” δεδομένα είναι στη θέση του χαφ. Οπου ο Μπαντού Ντιαγέ έχει πεντακάθαρο προβάδισμα. Και ο Άρης βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την τρίτη του μεταγραφική τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Τέλος, τρίτος πυλώνας ενίσχυσης είναι η θέση του φορ, όπου υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με ποδοσφαιριστή, όπως ακριβώς γίνεται και στη θέση του στόπερ.

Συνολικά, οι “Κιτρινόμαυροι” μπαίνουν σε ένα Σαββατοκύριακο το οποίο θα φέρει εξελίξεις στα κομμάτια του παζλ που λείπουν από την ομάδα.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ