O Άρης γνώρισε την πρώτη του εντός έδρας ήττα στην Super League, Η ήττα από τον Ατρόμητο με 1-3 έφερε πολλά προβλήματα.

Άρης γνώρισε την πρώτη του εντός έδρας ήττα στην Super League, Η ήττα από τον Ατρόμητο με 1-3 έφερε πολλά προβλήματα.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Άρη διαχώρισε τα δύο ημίχρονα στην ήττα από τον Ατρόμητο λέγοντας αρχικά ότι… «ήταν κακό αποτέλεσμα για μας. Ένα αποτέλεσμα που στην προσπάθεια που κάνουμε, μας πάει πίσω. Ένα παιχνίδι το οποίο θεωρώ ότι ήταν καλό για μας στο πρώτο ημίχρονο όπου ασκήσαμε πίεση στον αντίπαλο, είχαμε διάθεση και βρήκαμε φάσεις. Δυστυχώς δεύτερο ημίχρονο σχεδόν δεν παρουσιαστήκαμε. Χάσαμε ηρεμία, οργάνωση, κάναμε απίστευτα λάθη με αποτέλεσμα να χάσουμε ένα παιχνίδι κι αυτό μας απογοητεύει», είπε.

Ρωτήθηκε επιμέρους για το δεύτερο ημίχρονο και το γεγονός ότι μετά το δεύτερο γκολ του Ατρόμητου, ο Άρης… χάθηκε στο γήπεδο. «Αυτό ακριβώς συνέβη. Θα το δούμε και θα το αναλύσουμε μιλώντας με τα παιδιά. Είχαμε πολύ χρόνο να ηρεμήσουμε και ορθολογικά να αντιδράσουμε. Δεν είχαμε ηρεμία», είπε και ρωτήθηκε για τις λύσεις που ψάχνει στη θέση «10» και τη μη χρησιμοποίηση του Νταρίντα σ’ αυτή τη θέση. «Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Ακόμη παιδιά όπως οι Τζούρασεκ, Πάρντο δεν είναι έτοιμοι για να ξεκινήσουν στο παιχνίδι ούτως ώστε να ανέβει ψηλά ο Νταρίνβτα. Κάνει δουλειά ερχόμενος από πίσω στο χτίσιμο του παιχνιδιού. Δεν είναι δικαιολογία αλλά πρέπει να έρθουν όλα τα παιδιά, αλλά είναι δύσκολο με τόσους τραυματισμούς. Καταλαβαίνετε ότι πολλές φορές για μας είναι απαγορευτικό να έχουμε κομβικούς παίκτες σε κακή μέρα. Προσπαθούν να δώσουν ότι καλύτερο μπορούν», είπε.

Σε νέα ερώτηση σχετικά με την έλλειψη λύσεων για να καλυφθούν στοιχεία που δίνουν οι Νταρίντα, Μορόν οι οποίοι είναι από τους κομβικούς παίκτες, είπε… «αυτό είναι το ρόστερ αυτή τη στιγμή με τις απουσίες που έχουμε να διαχειριστούμε. Προφανώς δυσκολεύουν το έργο μας στις λύσεις που χρειαζόμαστε», απάντησε και ρωτήθηκε σχετικά με το κατά πόσο μπορεί η ομάδα να αντιδράσει. «Οι παίκτες είναι απογοητευμένοι αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε. Να διορθώσουμε ό,τι πήγε λάθος».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ