Ο Πιερικός απ’ ότι φαίνεται θέλει να ρίξει «Βόμβα» τεραστίων διαστάσεων με την έλευση του Σβεν Γκόραν Έρικσον. Ενός προπονητή που έχει γράψει ιστορία τόσο στους πάγκους σε ομάδες, όσο και ως Ποδοσφαιριστής. Μάλιστα δημοσίευμα αναφέρει: «Σύμφωνα με αρκετές διαφορετικές πηγές, ο πρώην προπονητής της εθνικής Αγγλίας, είναι ψηλά στη λίστα της ελληνικής ομάδας που […]

Ο Πιερικός απ’ ότι φαίνεται θέλει να ρίξει «Βόμβα» τεραστίων διαστάσεων με την έλευση του Σβεν Γκόραν Έρικσον. Ενός προπονητή που έχει γράψει ιστορία τόσο στους πάγκους σε ομάδες, όσο και ως Ποδοσφαιριστής.

Μάλιστα δημοσίευμα αναφέρει: «Σύμφωνα με αρκετές διαφορετικές πηγές, ο πρώην προπονητής της εθνικής Αγγλίας, είναι ψηλά στη λίστα της ελληνικής ομάδας που είναι στη δεύτερη κατηγορία. Ο Πιερικός από την Κατερινή έχει προχωρήσει σε μεγάλες επενδύσεις.  Θέλει τον Σβένι (Έρικσον) ως νέο προπονητή για την επόμενη σεζόν».

Το δημοσίευμα το φέρνει στην επιφάνεια η σουηδική ιστοσελίδα «expressen.se». Εφόσον υλοποιηθεί η έλευση του Σουηδού πολύπειρου τεχνικού θα μιλάμε για τεράστια κίνηση από την ομάδα της Κατερίνης. Μάλιστα με αυτή τη κίνηση θα πρόκειται για έναν τεχνικό που σαν όνομα και βιογραφικό κάνει γκελ. Άσε που είναι καλύτερος και από τους τεχνικούς που έχουν οι μεγάλοι της Super League. 

Ο 73χρονος πλέον Σουηδός προπονητής έχει καθοδηγήσει μεταξύ άλλων τις Γκέτεμποργκ, Μπενφίκα, Ρόμα, Μάντσεστερ Σίτι, Λάτσιο, Φιορεντίνα, Λέστερ. Έχει βρεθεί στο πάγκο των εθνικών ομάδων της Αγγλίας, του Μεξικού και της Ακτής Ελεφαντοστού. Τελευταία ομάδα που προπόνησε ήταν η εθνική των Φιλιππίνων, ενώ από τις 25 Ιανουαρίου 2019 είναι ελεύθερος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ