Σύμφωνα με Μέσα της Γερμανίας, ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης έχει προσελκύσει αρκετούς συλλόγους της χώρας, οι οποίοι θέλουν να τον αποκτήσουν. Ένας εκ των παικτών που τραβάει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ της Γερμανίας, είναι και ο Έλληνας παίκτης του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης. Ήδη οι φήμες παίρνουν φωτιά, καθώς τα δημοσιεύματα τον θέλουν να […]

Σύμφωνα με Μέσα της Γερμανίας, ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης έχει προσελκύσει αρκετούς συλλόγους της χώρας, οι οποίοι θέλουν να τον αποκτήσουν.

Ένας εκ των παικτών που τραβάει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ της Γερμανίας, είναι και ο Έλληνας παίκτης του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης.

Ήδη οι φήμες παίρνουν φωτιά, καθώς τα δημοσιεύματα τον θέλουν να ενδιαφέρονται για εκείνον μεγάλοι σύλλογοι της Γερμανίας. Συγκεκριμένα, οι δύο… Μπορούσια, Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ.

Με «κοινό παρονομαστή» μάλιστα, τον προπονητή Μάρκο Ρόζε, ο οποίος θα κάθεται στον πάγκο της Ντόρτμουντ.

Οι «κίτρινοι» της Μπορούσια, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έχουν περισσότερες προοπτικές να αποκτήσουν τον παίκτη, ενώ και στον ίδιο θα κάνει καλό η μετακίνησή του εκεί.

Η σύγκριση με Μαλέν, τα μισά χρήματα ο Τζόλης από εκείνον!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ντόρτμουντ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Σάντσο, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένας υποψήφιος είναι ο Μαλέν της Αϊντχόφεν, ο οποίος όμως είναι λιγάκι… αλμυρός, καθώς κοστίζει περίπου 30 εκατ. ευρώ.

Ο Τζόλης, έχει περίπου τη μισή τιμή από εκείνον, καθώς ο ΠΑΟΚ τον κοστολογεί με 15 εκατ. ευρώ, ενώ η αξία του εκτιμάται περίπου στα 10 εκατ. ευρώ.

Στα «υπέρ» της μετακίνησης στη Γερμανία, η διετία που έζησε εκεί…

Τα εν λόγω δημοσιεύματα ανέφεραν επίσης και τη διετία που ο Τζόλης έζησε στη Γερμανία. Συγκεκριμένα από το 2016-2018 λόγω οικογενειακών του παίκτη. Εκεί, αγωνίστηκε σε ομάδα νέων ερασιτεχνικών συλλόγων. Ενώ, εκείνη η χρονιά ήταν το έναυσμα για να συμπεριληφθεί στην Εθνική Κ17.

Και ο Καγκάβα στο κόλπο…

Τα Γερμανικά Μέσα δε σταματούν στον Χρήστο Τζόλη, αλλά και σε έναν συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, στον Σίντζι Καγκάβα, ο οποίος όπως αναφέρουν, μπορεί να «ψήσει» τον Έλληνα παίκτη για να μετακομίσει ξανά στη Γερμανία.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ