Ο ΠΑΟΚ μετά την χοντρή γκέλα στο Περιστέρι μπήκε σε φάση εσωστρέφειας, και το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό. Όταν παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους οι οπαδοί δεν δείχνει σημάδια νηφαλιότητας και ηρεμίας στο ποδοσφαιρικό τμήμα.  Στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τον Βόλο, μερίδα 70-80 οπαδών επισκέφτηκε την Τούμπα! Eξέφρασαν έντονη δυσαρέσκεια για […]

Ο ΠΑΟΚ μετά την χοντρή γκέλα στο Περιστέρι μπήκε σε φάση εσωστρέφειας, και το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό. Όταν παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους οι οπαδοί δεν δείχνει σημάδια νηφαλιότητας και ηρεμίας στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

 Στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τον Βόλο, μερίδα 70-80 οπαδών επισκέφτηκε την Τούμπα! Eξέφρασαν έντονη δυσαρέσκεια για την απόδοση της ομάδας, υπήρξαν μικροεντάσεις με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ενώ ζήτησαν σε έντονο ύφος από τους ποδοσφαιριστές να στηρίξουν τον Πάμπλο Γκαρσία όπως κάνουν και οι ίδιοι.

Από την κριτική τους δεν ξέφυγε και ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, Όλαφ Ρέμπε.

«Είστε απαράδεκτοι, ντροπή σας, δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό. Που νομίζετε ότι είστε;» ενώ είχαν και ξεχωριστές συνομιλίες με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, κάνοντάς τους σαφές πως αν δεν δουν την αντίδραση, που θέλουν θα επανέλθουν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ