Η «Ένωση» ζητάει να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Η ΑΕΚ έφυγε με το «διπλό» από το Περιστέρι, επικρατώντας του Ατρόμητου, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Ο αγώνας είχε αρχικά αναβληθεί λόγω προβλήματος με τα δοκάρια του γηπέδου, τα οποία δεν είχαν το σωστό ύψος.

Ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε να διεξαχθεί κανονικά το ματς, όπως κι έγινε, με την «Ένωση» να αναδεικνύεται νικήτρια.

Οι «κιτρινόμαυροι», όμως, δεν ικανοποιήθηκαν από το αποτελέσματα.

Ζητούν «δικαιοσύνη παντού», μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν, με την οποία ενημερώνουν παράλληλα πως θα προσφύγουν στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο για να «αποδοθεί δικαιοσύνη και να πληρώσουν για αυτό που έγινε οι υπεύθυνοι και οι συνεργοί τους».

H ανακοίνωση: «Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΑΕΚ έλαβε ήδη εντολή από τη διοίκηση να προχωρήσει στην κατάθεση προσφυγής στο CAS για το δικαστικό σκάνδαλο με την υπόθεση των κοντών δοκαριών στο Περιστέρι.

Για την ΑΕΚ είναι θέμα αρχής και δικαιοσύνης να καταδειχθεί το μέγεθος του νομικού και δικαστικού σκανδάλου και να έρθουν στο φως το βρώμικο παρασκήνιο, οι άνωθεν παρεμβάσεις και οι πολιτικές πιέσεις που οδήγησαν στις δύο αποφάσεις-εκτρώματα.

Η ΑΕΚ θα παρουσιάσει τα στοιχεία που έχει στην κατοχή της, καταδεικνύοντας ρόλους και ευθύνες για την δικαστική και νομική εκτροπή που συντελέστηκε και για τις εξωθεσμικές παρεμβάσεις στο έργο της δικαιοσύνης.

Η νίκη μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήδη συντελέστηκε κι αποδόθηκε η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη.

Απομένει όμως να αποδοθεί δικαιοσύνη και μέσα στις δικαστικές αίθουσες και να πληρώσουν οι υπεύθυνοι και οι συνεργοί τους για την υπόθεση “βρώμικα δοκάρια”.

Γιατί η ατιμωρησία στις κάθε λογής παραβάσεις, καθώς και η επικράτηση των δυνάμεων του σκότους, κάθε άλλο παρά βοηθούν στην προσπάθεια κάθαρσης στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Μια κάθαρση για τη οποία σταθερά μάχεται και θα συνεχίσει να μάχεται η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Δεν θα επιτρέψουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο να κυλιέται στον βούρκο της ανυποληψίας. Δεν θα επιτρέψουμε κάποιοι να θέλουν να κάνουν τη νύχτα μέρα κατά το δοκούν.

Νίκη στα γήπεδα! Νίκη στις δικαστικές αίθουσες! Νίκη παντού!».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατρόμητος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ