Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ στα οικονομικά του μεγαλώνει συνεχώς. Και δεν το λέμε εμείς αλλά το FORBES.  Αυγάτισε τα χρήματα του ακόμα περισσότερο και έγινε πλουσιότερος ΚΑΤΆ 100 εκ το 2020. Μεταγραφές πρόεδρε!!! Tο περιοδικό Forbes ανακοίνωσε τους “νικητές”, αλλά και τους “ηττημένους” της χρονιάς που σε λίγο μας αποχαιρετά, και ομολογουμένως, χαρακτηρίστηκε ως μία […]

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ στα οικονομικά του μεγαλώνει συνεχώς. Και δεν το λέμε εμείς αλλά το FORBES.  Αυγάτισε τα χρήματα του ακόμα περισσότερο και έγινε πλουσιότερος ΚΑΤΆ 100 εκ το 2020. Μεταγραφές πρόεδρε!!!

Tο περιοδικό Forbes ανακοίνωσε τους “νικητές”, αλλά και τους “ηττημένους” της χρονιάς που σε λίγο μας αποχαιρετά, και ομολογουμένως, χαρακτηρίστηκε ως μία από τις πιο αντίξοες που έχουμε ζήσει. Παρά τις δυσκολίες και τα lockdowns που έκανε επιτακτικά ο κορωνοϊός, πολλοί ήταν οι πλούσιοι που κατάφεραν να γίνουν πλουσιότεροι εν μέσω πανδημίας.

Ανάμεσα τους και ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, παραμένει στη λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο και σύμφωνα με το Forbes. Μάλιστα το όνομά του βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Και αυτό γιατί από την θέση 1.367, όπου ήταν το 2019, με το τέλος του 2020 τοποθετείται στην 1.335η θέση. Έχει ανέβει δηλαδή 32 θέσεις στην ετήσια κατάταξη.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του Forbes o πρόεδρος του ΠΑΟΚ αύξησε την περιουσία του κατά 100 εκατ. δολάρια. Η συνολική περιουσία του ανέρχεται σε 1,6 δις δολάρια. Γενικά πάνω από 2.200 δισεκατομμυριούχοι σε όλο τον κόσμο κατάφεραν να αυξήσουν την περιουσία τους ενώ ποσοστό 36% είδε την περιουσία του να μειώνεται.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (28/2): Τι δείχνουν τα εξώφυλλα σήμερα;
Εφημερίδες

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (28/2): Τι δείχνουν τα εξώφυλλα σήμερα;