Την περίπτωση του Λισάντρο Σεμέδο φέρεται πως “γλυκοκοιτάζει” ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενίσχυση των εξτρέμ στον Παναθηναϊκό. Οι προτάσεις που πέφτουν στο τραπέζι για τους “Πράσινους” είναι αμέτρητες. Όμως η αξιολόγηση ΑΥΣΤΗΡΗ! Ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ όμως αρέσει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Τον τσεκάρει για την ενισχυμένη επιθετική γραμμή που ετοιμάζει φέτος. Ο διεθνής […]

Την περίπτωση του Λισάντρο Σεμέδο φέρεται πως “γλυκοκοιτάζει” ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενίσχυση των εξτρέμ στον Παναθηναϊκό.

Οι προτάσεις που πέφτουν στο τραπέζι για τους “Πράσινους” είναι αμέτρητες. Όμως η αξιολόγηση ΑΥΣΤΗΡΗ!

Ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ όμως αρέσει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Τον τσεκάρει για την ενισχυμένη επιθετική γραμμή που ετοιμάζει φέτος.

Ο διεθνής επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι ανήκει στην Φορτούνα Σιτάρντ. Στην ομάδα που αγωνίστηκε ως δανεικός και ο Εμμανουηλίδης.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα όμως τον τελευταίο καιρό δεν επέτρεψαν στο Club να ενεργοποιήσουν την οψιόν της αγοράς του παίκτη.

Έτσι, ο Λισάντρο Σεμέδο προσπαθεί να… ζυγίσει τα δεδομένα για την επόμενη… μέρα. Η οποία δεν αποκλείεται να τον βρει εκτός Φορτούνα.

Για την ώρα δεν έχει γίνει καμία κίνηση για την απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό, όμως το ενδιαφέρον υπάρχει και είναι έντονο. Με την ομάδα των Αθηνών να ετοιμάζει την “κίνηση” της.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ