Τα μεταγραφικά «μέτωπα» επιθυμεί να κλείσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στον Παναθηναϊκό. Στον οποίο παρατηρείται έντονα κινητικότητα τις τελευταίες μέρες. Πράγμα ασυνήθιστο το φτινό καλοκαίρι. Βέβαια, για να ειμαστε δίκαιοι. Συγκριτικά με τις άλλες ομάδες ο Παναθηναϊκός δεν είχε λόγο να βιαστεί. Καθώς Ευρώπη δεν υπήρχε. Οπότε και ο Σέρβος τεχνικός δεν πίεσε καταστάσεις, απλά για […]

Τα μεταγραφικά «μέτωπα» επιθυμεί να κλείσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στον Παναθηναϊκό. Στον οποίο παρατηρείται έντονα κινητικότητα τις τελευταίες μέρες.

Πράγμα ασυνήθιστο το φτινό καλοκαίρι. Βέβαια, για να ειμαστε δίκαιοι. Συγκριτικά με τις άλλες ομάδες ο Παναθηναϊκός δεν είχε λόγο να βιαστεί. Καθώς Ευρώπη δεν υπήρχε. Οπότε και ο Σέρβος τεχνικός δεν πίεσε καταστάσεις, απλά για να τις πιέσει!

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ οι συζητήσεις με τον αριστερό εξτρέμ είναι σε προχωρημένο στάδιο. Με τον παίκτη να έχει βρεθει και να είναι μια ανάσα από την συμφωνία. Δεν αποκλείεται μάλιστα οι επαφές να ολοκληρωθούν μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Την ίδια στιγμή, προχωρημένο είναι και το θέμα του κεντρικού χαφ. Με τους «πράσινους» να αισιοδοξούν πως θα έχουν θετικές εξελίξεις και στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Γίνονται πραγματάκια λοιπόν. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν λόγους να περιμένουν με αγωνία τις αφίξεις στο αεροδρόμιο τις επόμενες μέρες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ