Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά κοιτάζει μόνο για μπακάπ του Ελ Αραμπί εάν απαιτηθεί, αλλά οι πωλήσεις πολλες φορές φέρνουν και μεταγραφές.  Θυμίζουμε, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καλύψει τα κενά του ρόστερ τους και θα κινηθούν για προσθήκες είτε σε περίπτωση μη ετοιμότητας κάποιου ποδοσφαιριστή (Χασάν) είτε λόγω κάποιας πώλησης και ήδη φαίνεται να υπάρχουν μνηστήρες για ποδοσφαιριστές […]

Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά κοιτάζει μόνο για μπακάπ του Ελ Αραμπί εάν απαιτηθεί, αλλά οι πωλήσεις πολλες φορές φέρνουν και μεταγραφές. 

Θυμίζουμε, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καλύψει τα κενά του ρόστερ τους και θα κινηθούν για προσθήκες είτε σε περίπτωση μη ετοιμότητας κάποιου ποδοσφαιριστή (Χασάν) είτε λόγω κάποιας πώλησης και ήδη φαίνεται να υπάρχουν μνηστήρες για ποδοσφαιριστές τους.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, δεδομένα είχαν ασχοληθεί με τον Σωκράτη το καλοκαίρι.

 Ο Ολυμπιακός πρόσφατα έκανε νέα επαφή και πρόταση με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή! Μίλησαν οι δύο πλευρές για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν από τώρα, στο πλαίσιο των μεταγραφών του Ιανουαρίου. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που η Άρσεναλ, όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, θέλουν να δώσουν τον παίκτη έτσι ώστε να βγάλουν από πάνω τους ένα μεγάλο συμβόλαιο για την εξοικονόμηση χρημάτων.

Σημαντικό ρόλο στο θέμα του 33χρονου άσου φαίνεται πως παίζει η παρουσία του Βασίλη Τοροσίδη και του Αβραάμ Παπαδόπουλου στους «ερυθρόλευκους». Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος φαίνεται πως περιμένει την αντίδραση της Λίβερπουλ και αν ο Κλοπ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί τη διετία 2013 με 2015 θα προχωρήσει για την απόκτησή του.

Μεταγραφική καραμπόλα – Ο Παπέ φέρνει Σωκράτη στο λιμάνι;

Ενδιαφέρον πάντως, για τον εν λόγω παίκτη έχουν εκδηλώσει τόσο η Μπέτις όσο και η Τζένοα, αλλά η Ιταλική ομάδα πήρε αρνητική απάντηση στην πρόταση που του έκανε.

Αλλά για το επίπεδο της Λίβερπουλ θα πούμε εμείς δεν κάνει και ο Κλοπ ψάχνεται για διαφορετικού τύπου παίχτες. Άρα αυτή η προοπτική δύσκολα να προχωρήσει. Ο Ολυμπιακός του έχει κάνει μια πολύ καλή πρόταση και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο θα κλείσει η μεταγραφή. Μην ξεχνάμε ότι από το καλοκαίρι την προετοιμάζουν.

Εμεινε στην Αρσεναλ ο Παπασταθόπουλος

Η ομάδα του Πειραιά είναι ξεκάθαρο ότι θέλει τον Σωκράτη, αλλά για να γίνει η μεταγραφή θα πρέπει να υπάρξει και πώληση. Σισέ, Μπα, Σεμέδο, Παπαδόπουλος και να έρθει ο Σωκράτης θα γίνει χαμός. Κάποιος θα πρέπει να αποχωρήσει. Προς Σισέ μεριά δείχνει να πηγαίνει το πράγμα που έχουν ακουστεί πρόσφατα για προτάσεις, κυρίως από Γαλλία, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί και η Αγγλία.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ