Ο Γιάννης Αλαφούζος με προσωπική του παρέμβαση θέλοντας να ενίσχυση τον Παναθηναϊκός πήρε τον Μαουρίσιο που είχε μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, και μάλιστα πριν λίγες ημέρες είχε αρνηθεί πρόταση ανανέωσης . Περνάει ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει άμεσα! Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μαουρίσιο βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να έχει τελικές συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό και αν […]

Ο Γιάννης Αλαφούζος με προσωπική του παρέμβαση θέλοντας να ενίσχυση τον Παναθηναϊκός πήρε τον Μαουρίσιο που είχε μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, και μάλιστα πριν λίγες ημέρες είχε αρνηθεί πρόταση ανανέωσης . Περνάει ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει άμεσα!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μαουρίσιο βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να έχει τελικές συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό και αν όλα πάνε καλά στις λεπτομέρειες, να υπογράψει στους πράσινους.

Παρά τη σφήνα του ΠΑΟΚ και την πρόταση που έκανε, ο Παναθηναϊκός δεν εγκατέλειψε σε καμία περίπτωση την υπόθεση και αφού είχε διακρίνει πρόσφορο έδαφος για τη μεταγραφή, ετοιμαζόταν για την τελική του κίνηση. 

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος μέσος αγωνιζόταν στον Δικέφαλο από το 2017, ωστόσο το συμβόλαιό του που ολοκηρωνόταν φέτος, δεν ανανεώθηκε κι έτσι ήταν ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Η σπουδαιότερη φετινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού! Με τον Μαουρίσιο να είναι έτοιμος να φορέσει τα πράσινα και να ανεβάσει επίπεδο όχι μόνο τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, αλλά ολόκληρη την ομάδα.

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο 31χρονος κεντρικός μέσος είχε 92 ματς, 9 γκολ και 4 ασίστ ενώ αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας του πρωταθλήματος το 2019. Είναι δεδομένο πως γνωρίζει άριστα την ελληνική Super League και έχει την προσωπικότητα και την ποιότητα να κάνει τη διαφορά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ