Ο Αχιλλέας Μπέος εξακολουθεί και είναι κόκκινο πανί για μερίδα οπαδών του Πανιωνίου. Μόλις λοιπόν είδαν την ομάδα του τον Βόλο να γυμνάζεται στο γήπεδο Νέας Σμύρνης έκαναν το πέσιμο τους αλλά χωρίς να δημιουργηθούν παρατράγουδα. Απλά να περάσουν το μήνυμα τους. Πήρες άδεια από την Πλατεία Αχιλλέα; Ο Πανιώνιος σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ κάθε […]

Ο Αχιλλέας Μπέος εξακολουθεί και είναι κόκκινο πανί για μερίδα οπαδών του Πανιωνίου. Μόλις λοιπόν είδαν την ομάδα του τον Βόλο να γυμνάζεται στο γήπεδο Νέας Σμύρνης έκαναν το πέσιμο τους αλλά χωρίς να δημιουργηθούν παρατράγουδα. Απλά να περάσουν το μήνυμα τους. Πήρες άδεια από την Πλατεία Αχιλλέα;

Ο Πανιώνιος σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ κάθε χρόνο πήγαινε με το μαρτύριο της σταγόνας, για την ύπαρξη του. Με αμφιβόλου αξίας σωτήρες, με πολλα φέσια δεξιά και αριστερά, και πολύ φιλότιμο από τους λίγους που είναι κοντά στην ομάδα, και από ορισμένους φιλότιμους παίχτες την έβγαζε. Τελικά αυτήν την φορά το μοιραίο δεν το γλύτωσε και χάθηκε από τις μεγάλες κατηγορίες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Αλλά κάποια πράγματα στην “πλατεία” παραμένουν ίδια χρόνια και χρόνια. 

Ο Βόλος που ανήκει στον Μπέο και αποτελεί κόκκινο πανί στους “οπαδούς” του Πανιωνίου εν όψη του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης ζήτησε και πήρε το γήπεδο της Νέα; Σμύρνης για να κάνει προπόνηση. Αλλά δεν πήραν και την άδεια από την πλατεία….

Κατά τη διάρκεια λοιπόν της προπόνησης εισέβαλαν περίπου 30 άτομα στον περιβάλλοντα χώρου και φώναξαν συνθήματα εναντίον του ερασιτέχνη Πανιωνίου και του Αχιλλέα Μπέου (για το γεγονός ότι παραχωρήθηκε το γήπεδο).  Οι οπαδοί δεν κινήθηκαν εναντίον κάποιου και αφού αποχώρησαν, η ομάδα ολοκλήρωσε κανονικά την προπόνησή της.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ