Ευθύνες στην αστυνομία αλλά και στις αρχές που δεν μπορούν να ελέγξουν τους ταραξίες απέδωσε ο Αχιλλέας Μπέος μετά το 2-2 ανάμεσα σε Βόλο και Ολυμπιακό σε ένα επεισοδιακό ματς. «Ο Βόλος δεν είναι αυτή η ομάδα που θα συμμετέχει ή θα παίξει ρόλο στο να τιμωρηθεί κάποια ομάδα. Η εικόνα αυτή όμως είναι ντροπή […]

Ευθύνες στην αστυνομία αλλά και στις αρχές που δεν μπορούν να ελέγξουν τους ταραξίες απέδωσε ο Αχιλλέας Μπέος μετά το 2-2 ανάμεσα σε Βόλο και Ολυμπιακό σε ένα επεισοδιακό ματς.
«Ο Βόλος δεν είναι αυτή η ομάδα που θα συμμετέχει ή θα παίξει ρόλο στο να τιμωρηθεί κάποια ομάδα. Η εικόνα αυτή όμως είναι ντροπή και έχει παίξει ρόλο η ελληνική αστυνομία. Δεν γίνεται να απωθούν παίκτες με δακρυγόνα, πέσανε παίκτες και των δύο ομάδων κάτω. Δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν. Στις εξέδρες κλαίγανε μικρά παιδιά. Αν αυτοί που νομοθετούν δεν κάτσουν σε ένα τραπέζι να πουν ‘τέρμα οι αλήτες στο ποδόσφαιρο’. Δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Ενώ βλέπουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Με ομάδες που κάνουν καλή παρουσία στους ομίλους της Ευρώπης. Αυτοί οι αληταράδες που δεν ξέρουμε από ποιον προστατεύονται συνεχίζουν να ασελγούν και είναι ντροπή». Ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας αλλά και του Δήμου Βόλου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Επικαιρότητα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ