Με… καραμπόλα, όπως μοιάζει να διαμορφώνεται η κατάσταση, ο Ενκουντού καθόλου δεν αποκλείεται να γίνει, τελικά, “κόκκινος”. Η πρώτη σπόντα αφορούσε τον Ρόνι Λόπες, για τον οποίο ενδιαφέρον έδειξαν και ο Ολυμπιακός και η Μπεσίκτας. Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν ως ατού στην υπόθεση την προσωπική σχέση του Μέντεζ με τον πατέρα του παίκτη. Έτσι, εξασφάλισαν σχετικά […]

Με… καραμπόλα, όπως μοιάζει να διαμορφώνεται η κατάσταση, ο Ενκουντού καθόλου δεν αποκλείεται να γίνει, τελικά, “κόκκινος”. Η πρώτη σπόντα αφορούσε τον Ρόνι Λόπες, για τον οποίο ενδιαφέρον έδειξαν και ο Ολυμπιακός και η Μπεσίκτας. Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν ως ατού στην υπόθεση την προσωπική σχέση του Μέντεζ με τον πατέρα του παίκτη. Έτσι, εξασφάλισαν σχετικά γρήγορα το “ΟΚ” απ’ τους δύο για τη μεταγραφή.

Η ρήτρα των 15.000.000, το συμβόλαιο των 2.700.000 το χρόνο και η στάση του γενικού διευθυντή της Σεβίλλης όμως, φρενάρουν την υπόθεση. Οι ερυθρόλευκοι στράφηκαν έτσι στην περίπτωση Έντουαρντς. Το… κενό έσπευσε να εκμεταλλευτεί η Μπεσίκτας που φαίνεται να βρίσκεται πια κοντά στη συμφωνία με τον παίχτη της Σεβίλλης.

Η δεύτερη σπόντα

Εάν όμως η τουρκική ομάδα τον αποκτήσει, τότε (δεύτερη σπόντα), ο Ενκουντού θα βρίσκεται πολύ συχνά ή και μόνιμα, ακόμη, στον πάγκο. Οπότε μέσω αυτής της “καραμπόλας” ο 26χρονος Γαλλοαφρικανός μπορεί εν τέλει να πιάσει λιμάνι.

Η Μπεσίκτας δείχνει να ανοίγει ξανά τον διάλογο με τους ερυθρόλευκους για τον ποδοσφαιριστή της.

Το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι ότι (τρίτη σπόντα) το ίδιο μπορεί να συμβεί και εάν η Μπεσίκτας αποκτήσει τον Μπρούμα, για τον οποίο επίσης ενδιαφέρεται.

Φυσικά, υπάρχει τέλος και το ιδανικό -για τον Ολυμπιακό- σενάριο. Να επενδυθούν τα πακέτα (και τα 2.700.000 το χρόνο) στον Λόπες! Σε τέτοια περίπτωση, τα… τσιμέντα θα πέσουν εδώ και όχι στην Κωνσταντινούπολη. Δε μοιάζει πολύ πιθανό, αλλά ούτε και απίθανο. Αλλά κανείς δεν ξέρει τις βουλές του Μαρινάκη…

Ειδικά αν ξέρει καλά από μπιλιάρδο, και βγάλει την καραμπόλα που του αρέσει!

https://youtu.be/EZ3ArhQRi9c

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ