Η συμφωνία με τον Χουάν Ιτούρμπε δεν ήταν απλά ένα μεταγραφικό “μπακ” του Άρη αλλά ίσως να είναι και η αρχή όσων μπορεί να ακολουθήσουν. Τα τελευταία δύο 24ωρα παρατηρείται ακόμα πιο έντονη κινητικότητα στα μεταγραφικά της ομάδας. Και μία ξεκάθαρη διάθεση από τον Θεόδωρο Καρυπίδη. Να κλείσει άμεσα τα ανοικτά μέτωπα. Οι πληροφορίες αναφέρουν […]

Η συμφωνία με τον Χουάν Ιτούρμπε δεν ήταν απλά ένα μεταγραφικό “μπακ” του Άρη αλλά ίσως να είναι και η αρχή όσων μπορεί να ακολουθήσουν.

Τα τελευταία δύο 24ωρα παρατηρείται ακόμα πιο έντονη κινητικότητα στα μεταγραφικά της ομάδας. Και μία ξεκάθαρη διάθεση από τον Θεόδωρο Καρυπίδη. Να κλείσει άμεσα τα ανοικτά μέτωπα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει δρομολογηθεί το θέμα του επιθετικού και δεν αποκλείεται να τελειώσει άμεσα. Δεν είναι όμως μόνο αυτό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ίδιο ισχύει τόσο με τον στόπερ όσο και με τον αριστερό μπακ που θέλει η ομάδα, χωρίς να είναι απίθανη ακόμα μία κίνηση.

Ο Καρυπίδης είναι ακόμα πιο αποφασισμένος τις τελευταίες μέρες. Οχι μόνο για να καλύψει κενά αλλά για να το κάνει και με επιλογές από το πάνω ράφι. Οπως οι Ιτούρμπε και Εντιαγέ.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ