Εικόνες που κανείς δεν περίμενε να δει στην Ακρόπολη. Το μέρος που  κάνει διάσημη την Ελλάδα σε όλον το κόσμο έγινε αφορμή σχολίων μετά από επίσκεψη φιλάθλων του Ολυμπιακού. Για να πανηγυρίσουν την νίκης τους για την κατάκτηση του κυπέλλου βρέθηκαν στην ακρόπολη χωρίς να έχουν όμως την προβλεπόμενη συμπεριφορά οπαδοί του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα 500 […]

Εικόνες που κανείς δεν περίμενε να δει στην Ακρόπολη. Το μέρος που  κάνει διάσημη την Ελλάδα σε όλον το κόσμο έγινε αφορμή σχολίων μετά από επίσκεψη φιλάθλων του Ολυμπιακού.
Για να πανηγυρίσουν την νίκης τους για την κατάκτηση του κυπέλλου βρέθηκαν στην ακρόπολη χωρίς να έχουν όμως την προβλεπόμενη συμπεριφορά οπαδοί του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα 500 φίλαθλοι του Ολυμπιακού εισέβαλαν στον αρχαίο χώρο της Ακρόπολης. Φωνάζοντας συνθήματα οι ίδιοι σήκωσαν ένα πανό στον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Τρομοκρατώντας τους φύλακες του χώρου έδρασαν σαν πραγματικοί χούλιγκανς.

Για την καταστολή του άσχημου αυτού περιστατικού κινητοποιήθηκε η αστυνομία η οποία τους απέτρεψε να κάνουν κάποια καταστροφή.

Εικόνες που σε καμία περίπτωση δεν πρεσβεύουν τον πολιτισμό! Φωνές, συνθήματα και τσαμπουκάδες ήταν λίγα από αυτά που έκαναν οι οπαδοί του Ολυμπιακού μετατρέποντας σε γήπεδο την ιερή πολιτιστική μας κληρονομιά.
Σε καμία περίπτωση ο αθλητισμός δεν πρεσβεύει τέτοιες συμπεριφορές που προκαλούν μόνο αρνητικά σχόλια.

https://twitter.com/Marka149133376/status/1392534675718086657

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ