Τα τελευταία 24ωρα ο Θεόδωρος Καρυπίδης… φορτσάρει για τις επόμενες κινήσεις του Άρη και κυρίως αυτή του επιθετικού. Το φορ δημιουργεί τη μεγαλύτερη κουβέντα στον οργανισμό των “κιτρινόμαυρων”, οι οποίες τις τελευταίες μέρες εξετάζουν παλιές αλλά και νέες περιπτώσεις μετά την αρνητική τροπή που είχε η υπόθεση Καμαρά. Ανάμεσα σε αυτές υπάρχει και… άρωμα Ανατολής, […]

Τα τελευταία 24ωρα ο Θεόδωρος Καρυπίδης… φορτσάρει για τις επόμενες κινήσεις του Άρη και κυρίως αυτή του επιθετικού.

Το φορ δημιουργεί τη μεγαλύτερη κουβέντα στον οργανισμό των “κιτρινόμαυρων”, οι οποίες τις τελευταίες μέρες εξετάζουν παλιές αλλά και νέες περιπτώσεις μετά την αρνητική τροπή που είχε η υπόθεση Καμαρά.

Ανάμεσα σε αυτές υπάρχει και… άρωμα Ανατολής, αφού στη λίστα του Άρη βρίσκεται ο 29χρονος Γιοσινόρι Μούτο.

Ο Ιάπωνας επιθετικός είναι μία επιλογή για τους “κιτρινόμαυρους” που εξετάζεται, την ώρα που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη λίστα τους υπάρχουν και καλύτερες περιπτώσεις που δεν αποκλείεται να απασχολήσουν.

Ο Μούτο αγωνίστηκε πέρυσι στην Εϊμπάρ, με τη μορφή δανεισμού από τη Νιουκάστλ. Εχοντας μόλις ένα γκολ σε 26 συμμετοχές.

Ο 29χρονος φορ έπαιζε μέχρι το 2015 στην πατρίδα του με την Τόκιο FC, στην οποία είχε 61 συμμετοχές και 26 γκολ. Η Μάιντς τον έφερε στην Ευρώπη έναντι 2,8 εκατ, ευρώ. Με 72 συμμετοχές, 23 γκολ και 11 ασίστ μέχρι το 2018. Το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς η Νιουκάστλ έβγαλε από τα ταμεία της 10 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει αλλά η επένδυσή της δεν απέδωσε (28 συμμ. 2 γκολ). Για αυτό και πέρυσι τον έδωσε δανεικό στην Εϊμπάρ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ