Η Εθνική ομάδα άντεξε στην πίεση της Ισπανίας και χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, πήρε «χρυσό» βαθμό για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Ελλάδα, αν και δεν απείλησε καθόλου τους Ισπανούς, οι οποίοι πίεζαν όσο περισσότερο μπορούσαν, κατάφερε και πήρε έναν «χρυσό» βαθμό, σε μία δύσκολη έδρα. Χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τάσου […]

Η Εθνική ομάδα άντεξε στην πίεση της Ισπανίας και χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, πήρε «χρυσό» βαθμό για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Ελλάδα, αν και δεν απείλησε καθόλου τους Ισπανούς, οι οποίοι πίεζαν όσο περισσότερο μπορούσαν, κατάφερε και πήρε έναν «χρυσό» βαθμό, σε μία δύσκολη έδρα.

Χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τάσου Μπακασέτα (57’), η Εθνική μας έφυγε με την ισοπαλία (1-1), ξεκινώντας ιδανικά τις προσπάθειές της στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Στο 33’ του ματς, είχε ανοίξει το σκορ για την Ισπανία ο Μοράτα, χάρη σε δυνατό σουτ από κοντά, κερδίζοντας τον Βλαχοδήμο.

Δείτε τα στιγμιότυπα και τα γκολ της αναμέτρησης: 

https://www.youtube.com/watch?v=mMX3BkWTt2k

ΙΣΠΑΝΙΑ (Λουίς Ενρίκε): Σιμόν, Γιορέντε, Ράμος (46′ Ινίγο Μαρτίνεθ), Γκαρθία, Γκαγιά, Όλμο (64′ Πέδρι), Ρόδρι, Κόκε (72′ Τιάγκο), Φ. Τόρες (72′ Ογιαρθάμπαλ), Μοράτα, Κανάλες (65′ Χιλ).

ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν’τ Σχιπ): Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Τσιμίκας (80′ λ. τρ. Κυριακόπουλος), Μπουχαλάκης, Ζέκα, Μάνταλος (46′ Τζόλης), Μασούρας (65′ Φορτούνης), Λημνιός (46′ Σιώπης), Μπακασέτας (78′ Γιακουμάκης).

Για τον όμιλο της Ελλάδας, η Σουηδία κέρδισε με 1-0 τη Γεωργία για το άλλο ματς. Το Κόσοβο είχε ρεπό.

https://www.youtube.com/watch?v=0QSaoddl4f0

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ