Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε πώς από τη Δευτέρα επαναλειτουργούν τα πρακτορεία. Το απόγευμα της Παρασκευής (9/4), ο Νίκος Χαρδαλιάς ενημέρωσε για την πορεία του Covid-19 στην χώρα μας. Αποφασίστηκε μεταξύ άλλων, και η επαναλειτουργία των καταστημάτων του ΟΠΑΠ, με εξαίρεση τα ΟΠΑΠ play και τα τυχερά παιχνίδια με κερματοδέκτη. […]

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε πώς από τη Δευτέρα επαναλειτουργούν τα πρακτορεία.

Το απόγευμα της Παρασκευής (9/4), ο Νίκος Χαρδαλιάς ενημέρωσε για την πορεία του Covid-19 στην χώρα μας.

Αποφασίστηκε μεταξύ άλλων, και η επαναλειτουργία των καταστημάτων του ΟΠΑΠ, με εξαίρεση τα ΟΠΑΠ play και τα τυχερά παιχνίδια με κερματοδέκτη.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα (12/4) θα ανοίξουν τα πρακτορεία, και σε αυτά οι πελάτες των επιχειρήσεων θα μπαίνουν ανάλογα με τα τετραγωνικά του κάθε καταστήματος.

Εντός των καταστημάτων θα εισέρχεται ένας πελάτης ανά 25 τ.μ. Παρόλα αυτά όμως, δε θα ανοίξουν τα ΟΠΑΠ play και οι επιχειρήσεις με τυχερά παιχνίδια, τα οποία λειτουργούν με κέρματα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ